Obavijesti

Sport

Komentari 455

Gotova škola: Juveu pobjeda, a Dinamu novi neslavni rekord...

Gotova škola: Juveu pobjeda, a Dinamu novi neslavni rekord...
29

Juventus je pobijedio Dinamo u zadnjem kolu Lige prvaka 2-0 golovima Higuaina i Ruganija. Hrvatski prvak jedini je klub u povijesti Lige prvaka koji je u dva navrata grupne faze ostao bez i jednog boda

VIDEO

Na jednoj strani Mandžukić, Pjanić, Higuain, Cuadrado, na drugoj Ćorić, Knežević, Moro, Gojak... Juventusove zvijezde mučile su se protiv Dinamove mladosti  i tek u drugom poluvremenu golovima Higuaina (52.) i Ruganija (73.) slavile 2-0.

Juventus

Dinamo je završio svoj europski put sa šest poraza, nula golova i nula bodova i pridružio se Deportivu i Maccabiju koji također nisu zabili niti jedan gol u šest utakmica Lige prvaka, Španjolci su ostali bez gola u sezoni 2004./2005., a Maccabi prije sedam godina.

No Dinamo je nažalost ostao jedini klub u povijesti Lige prvaka koji nije osvojio niti jedan bod u dva navrata grupne faze ovog natjecanja, a ovu sezonu je završio s 0-15.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Juventus

Petev protiv Juvea s klincima

Ivajlo Petev uoči utakmice ostao je bez Filipa Benkovića pa je na mjesto stopera uskočio Gordon Schildenfeld. U vezi se neočekivano našao Nikola Moro pa su Dinamovu sredinu držali klinci. Massimiliano Allegri na klupi je ostavio Buffona, Chiellinija, Khediru, Dybalu...

Livaković branio zicere

Juve je već izborio osminu finala, ali nije bio siguran za prvo mjesto pa je Allegri tražio maksimalan pristup protiv Dinama. Higuain je već u šestoj minuti imao zicer, ali Livaković je fenomenalno  obranio udarac najskupljem napadaču svijeta i to s ruba peterca.

Livaković je držao Dinamov gol, a klinci sredinu i to uopće nije izgledalo loše. Dočekao je Dinamo svoju šansu pred kraj prvog dijela, Ćorić je fintirao da će dodati pa opalio, ali Neto je bio spreman na to. Livaković je s druge strane branio Pjaniću, Mandži...

Dinamo Zagreb

E ovo ni dva golmana ne bi obranila

Držao se Dinamo i izdržao prvo poluvrijeme. Ali ni dva Livakovića ne bi mogla zaustaviti udarac Gonzala Higuaina u 52. minuti. Pipita je zabio svoj prvi gol nakon 418 minuta golgeterskog posta i baš je dočekao Dinamo za prekid tog niza.

Zabio je najskuplji napadač svijeta praktički iz mjesta i pokazao koliko mu malo treba nakon što dinamovci nisu izbili jednu loptu iz šesnaesterca.

Juventus

Italija je ostala neosvojiva tvrđava za plave. Dinamo je i u 13. utakmici u svim natjecanjima ostao bez pobjede u Italiji, a Hajduk je ostao jedina hrvatska momčad koja je uspjela slaviti na Apeninskom poluotoku nakon pobjede protiv milanskog Intera 2012.

Dinamova obrana zaspala je kod Pjanićevog kornera u 73. minuti pa je stoperu Danieleu Ruganiju preostalo samo da se nakloni za 2-0. Pao je Dinamo u nastavku, a Juventus je preiskusna i prejaka momčad da to ne bi iskoristio. Gotova je još jedna Dinamova epizoda u Ligi prvaka, nažalost, s još jednim negativnim rekordom.

Za mnoge Dinamove mladiće ovo je bilo sjajno iskustvo, ali i koje će morati brzo pospremiti negdje sa strane jer ih u hrvatskom prvenstvu čeka lov za vodećom Rijekom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 455
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)