Obavijesti

Sport

Komentari 76

Kakav šok! Modrić će pauzirati zbog ozljede oko mjesec dana

Kakav šok! Modrić će pauzirati zbog ozljede oko mjesec dana
1

Modrić je u subotu izašao u 78. minuti prvenstvene utakmice protiv Malage na Santiago Bernabeu a zamijenio ga je Kovačić. Španjolci pišu kako bi Luka trebao izbivati mjesec dana

VIDEO

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (31) ozlijedio je unutarnji bedreni mišić desne noge s kojim je imao problema ovog ljeta na Europskom prvenstvu a iz Reala je proizašla informacija kako će veznjak izbivati s terena idućih mjesec dana.

- Ima problema s aduktorom desne noge. U ponedjeljak će obaviti pretrage - rekao je za Hinu klupski glasnogovornik Carlos Carbajosa.

Ipak, loše vijesti stigle su dan ranije, iako još nema službene potvrde iz aktualnog prvaka Europe. Španjolska Marca piše kako su se najcrnje prognoze ostvarile, hrvatski veznjak morat će izbivati oko mjesec dana do novog povratka na zelena borilišta.

Realov trener Zinedine Zidane muku muči sa sastavljanjem sastava jer već od ranije ne može računati na Garetha Balea, a listi ozlijeđenih pridodali su se Modrić i Marcelo kojih neće biti vjerojatno do kraja veljače prema prvim vijestima. Pored njih, otpao je i Carvajal na jednako razdoblje zbog ozljede iz jučerašnje utakmice.

Podsjetimo, Modrić je prije sedam mjeseci ozlijedio aduktor, mišić unutarnje strane bedra, desne noge na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Tada je u 62. minuti morao napustiti utakmicu protiv Češke te nije igrao iduću protiv Španjolske. Bio se vratio u sljedećem susretu, osmini finala protiv Portugala gdje se Hrvatska oprostila od natjecanja.

Desni aduktor bio je pak istegnuo u listopadu 2015. tijekom kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske. Te iste godine, u travnju, bio je ozlijedio desno koljeno upravo protiv Malage na Santiago Bernabeu te pauzirao tri mjeseca.

Problem s aduktorom, ali lijeve noge, Modrić je imao u studenom 2014. kada se ozlijedio na utakmici Italije i Hrvatske te je morao duže izbivati s terena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu