Obavijesti

Sport

Komentari 28

Kličkovo tajno oružje: Nosit ću USB stick ispod svojeg ogrtača

Kličkovo tajno oružje: Nosit ću USB stick ispod svojeg ogrtača
5

Britanci negoduju da se Kličku pomaže. Joshua je, naime, 12 puta bio na dopinškoj kontroli u posljednjih 10 tjedana, dok je ukrajinski boksač testiran samo šest puta...

VIDEO

Vladimir Kličko ima 41 godinu i borac je starog kova, no za meč protiv Anthonyja Joshue (27) posegnuo je za modernom tehnologijom.
Britanac je veliki favorit uoči subotnjeg meča desetljeća na Wembleyju, pa se Ukrajinac prima i za slamku.

Kličko je na presici počeo mahati USB stickom, koji bi nekako trebao promijeniti tijek borbe.

- USB stick ću zašiti ispod svojeg ogrtača, a prije meča predat ću ga Joshui u omotnici. Na njemu se nalazi moja prognoza kako će meč završiti. Na kuverti još piše: 'Ne otvaraj prije kraja meča' - rekao je Kličko.

Ukrajinac suludim psihološkim igricama želi 'ući u glavu' svog suparnika. Kličku je jasno da će u ringu imati mnogo problema, a pa dio borbe želi preseliti i izvan ringa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne zanimaju me takve stvari. Uostalom, ovo je puno važniji meča za Klička nego za mene. Ako izgubi, njegova karijera je gotova, ja sam još uvijek mlad i za mene ima vremena - istaknuo je Joshua.

Pitali su ga novinari kako bi reagirao na poraz od Vladimira.

- Zaista ne znam, pa nikad nisam izgubio. Ne znam kakav je to osjećaj - odgovorio je Anthony.

U razgovor se odmah uključio i Kličko.

- Mogu ti je pomoći da izgubiš. Možeš se dignuti na noge nakon nokauta ako imaš volje. Ma, ne brini, bit ćeš OK - rekao je Ukrajinac.

Nije bilo bacanja stolova, vrijeđanja, tučnjave i omalovažavanja. Čak su se i smijali jedan drugome na snimanju. 

- Nikad nisam Joshuu vidio tako velikog i moćnog, izgleda poput Arnolda Schwarzeneggera - istaknuo je Kličko, najavivši da je njemu ovaj meč važan i zbog sukoba Ukrajine i Rusije.

- Moja zemlja je u teškoj geo-političkoj situaciji, pa ovaj meč nije važan samo iz sportskog kuta. Kao što je Nelson Mandela jednom rekao: 'Sport ima snagu promijeniti svijet'  - istaknuo je Vladimir.

Joshua je bio prilično povučen, nije ga nitko mogao isprovocirati na neku ishitrenu reakciju i izjavu. Bio je prilično odmjeren za boksača, kojeg čeka najveći meč karijere.

- Klička ne podcjenjujem, a pobijedit će bolji. Vjerujem da ću to biti ja, rado bih IFB pojasu dodao i onaj WBA - rekao je Anthony u čijem ugovoru postoji klauzula da će dobiti revanš izgubi li meč.

Kod Klička, pak, ne postoji takav dodatak u ugovoru, no vjeruje se da će, ako borba ne bude jednosmjerna, Ukrajinac dobiti drugu priliku.

I još jedna stvar, Joshua je u posljednjih 10 tjedana čak 12 puta bio testiran na doping, a Kličko samo šest. Malo neobično...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova