Obavijesti

Sport

Komentari 251

Cro Cop je 'ugušio' Myunga pa je izazvao Silvu: Ti si sljedeći!

Cro Cop je 'ugušio' Myunga pa je izazvao Silvu: Ti si sljedeći!
5

Mirko se vratio u Saitama Arenu nakon osam godina i pobijedio je Hyun Man Myunga. Cro Cop je riješio borbu u prvoj rundi zahvatom gušenja, a potom je napravio pravi šou...

VIDEO

Vratio se u Saitama Arenu nakon osam godina, pobijedio je Hyun Man Myunga i promijenio ždrijeb Grand Prixa. Mirko Filipović pokazao je kakav status uživa u Japanu jer rijetko se ždrijeb mijenjao nakon što je to zahtijevao neki borac.

Cro Cop je bez problema odradio meč protiv Korejca Myunga kojeg je već u prvoj rundi bacio na parter i završio polugom "gušenja". Pravi šou uslijedio je nakon borbe jer je Mirko pozvao Wanderleia Silvu da dođe u ring.

Čuo sam da je Silva tu i da se želi boriti

- Nemate pojma koliko mi je drago što sam opet ovdje. Pozdravljam svoje fanove koji su ovdje sa mnom, navijače i sinove doma koji gledaju borbu - rekao je Mirko, koji se prema ždrijebu trebao boriti protiv estonskog sumo hrvača Baruta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No Cro Cop je imao druge planove.

- Čuo sam da se Wanderlei Silva želi boriti sa mnom. Pa neka dođe, ako je ovdje. Čekam ga - rekao je Mirko, nakon čega je Silva došao u ring.

- Želim se boriti s najboljima, a Mirko je večeras bio najbolji. Prihvaćam njegov izazov- Želim se boriti protiv njega - rekao je legendarni Brazilac u ringu.

Mirko vs. Silva, part III

No to je tek izazvalo kaos. Kako promijeniti ždrijeb?

Kad je Mirko u pitanju. Bez problema. Japanski organizatori još su jedanput pitali borce pristaju li na četvrtfinalni meč, nakon što su obojica odgovorila potvrdno, čini se da su odlučili promijeniti ždrijeb.

- Poštujem Silvu, koji je legenda ovog sporta i mislim da bi bilo pošteno da se borimo odmah. Ako trebam izgubiti, neka izgubim od legende kao što je Wanderlei Silva - rekao je Cro Cop.

Mirko će se dakle, kako stvari stoje, u četvrtfinalu boriti protiv Wanderleija Silve 29. prosinca. Ako prođe, polufinale i finale su na isti dan, na Staru godinu.

UŽIVO, SAITAMA ARENA:

  • DOGOVORENO? Čini se da je sve dogovoreno. Mirko će se ipak u četvrtfinalu boriti protiv Wanderleija Silve. 
  • SILVA PRISTAO Želim se boriti s najboljim, a Mirko je večeras najbolji, odgovorio je Silva.
  • PROZVAO SILVU Čuo sam da se Wanderlei Silva želi boriti sa mnom. Pa neka dođe, prozvao je Mirko Silvu, koji se popeo u ring. 
  • KRAJ! Mirko je zahvatom gušenja izborio četvrtfinale Grand Prixa!
  • CRO COP GA RUŠI! Mirko je sjajnim zahvatom srušio Myunga. To bi trebalo biti brzo gotovo...
  • POČELO JE! Mirko protiv Hyun Man Myunga! Agresivno je krenuo Myung, odmah je uhvatio Mirka u klinč. Naš borac zasad to brani bez većih problema i okreće situaciju koljenima.
  • UŽIVO IZ ŠPANSKOG Javljamo se iz Mirkovog kafića "Virage" u Španskom gdje su se okupili prijatelji hrvatskog borca i s nestrpljenjem čekaju njegov nastup u Saitama Areni. 
  • Iz kafica Mirka Filipovica uoci meca u Japanu

    Posted by 24sata on 25. rujna 2016
  • NAJAVA Mirko Filipović ulazi u ring uz svoju himnu Duran Durana, Wild Boys. Saitama Arena burno je pozdravila legendarnog borca koji se posljednji put ovdje borio prije osam godina. Hyun Man Myung ga već čeka. 
  • NAVIJAČI Sve je spremno za borbu Cro Copa i Myunga. Spremni su i navijači u Saitama Areni koji će dočekati Mirka nakon osam godina.
  • BARUTO IZBACIO FUJITU! Estonac Baruto pobijedio je Fujitu sudačkom odlukom. Bivši sumo hrvač od 180 kilograma dominirao je protiv japanskog veterana i prošao je u četvrtfinale. Tamo bi mogao na Cro Copa.
  • GODZILA PROTIV KING KONGA Fujita i Baruto su u ringu. Estonac na dva metra ima 180 kilograma. Bit će to pravi superteškaški dvoboj u kojem je Baruto gotov čim padne na parter. Nakon ove borbe u ring ulazi Mirko Filipović koji će sigurno pratiti ovu borbu jer bi se mogao boriti protiv pobjednika ovog meča.
  • NASTAVAK Andy Souwer i Daron Cruickshank su u ringu. Nakon njih Fujita pa Cro Cop.
  • PAUZA Oko 20 minuta trajat će stanka u Saitama Areni. Potom u ring izlaze Andy Souwer i Daron Cruickshank. Iza njih slijedi spektakl. Legendarni japanski samuraj i veteran Kazuyuki Fujita protiv Baruta. Nakon njih je Cro Cop.
  • JOŠ MALO Upravo je završila borba Kizaemona Saige i Ersona Yamamota. Još dvije borbe i Mirko izlazi u ring. Andy Souwer bori se protiv Darona Cruiskshanka, a nakon njih u ringu su Kazuyuki Fujita i Baruto. Odmah poslije te borbe u ring će Cro Cop i Hyun Man Myung. Trenutno je pauza u Saitama Areni.
  • MIRKOV PROTIVNIK Hyun Man Myung ima 114,8 kilograma, teži je od Mirka 10 kila i nešto viši (190 cm - 188 cm). Dosad je imao tek pet profesionalnih borbi. Najzvučniji borac s kojim je bio u ringu je Samoana Mighty Mo od kojeg je izgubio. Ukupno ima tri pobjede i dva poraza.
  • KAKO JE PALA ZVIJER Uskoro ćemo opet čuti one poznate zvukove Wild Boysa, Cro Copove "himne". Mirku će današnja borba biti 22. u Saitama Areni, a prisjetit ćemo se kako je to izgledalo protiv zvijeri Boba Sappa, protiv kojega u to vrijeme nitko nije htio prihvatiti borbu. Nitko osim Mirka...
  • 10:00 Trenutno je na redu šesta borba po rasporedu. Karl Albrektsson protiv Valentina Moldavskog. Cro Copova borba je jedanaesta po redu. 
  • BEST OF: Dok čekamo Mirkovu borbu, prisjetimo se njegovih najboljih nokauta.
  • 9:20 Upravo je završila druga borba. Kanako Murata slavila je protiv Kyre Batare. Podsjećamo, Mirkova borba je 11. na redu što možete vidjeti dolje u rasporedu. 
  • VIDEO: Cro Cop je 2001. godine nakon pet godina iz K-1 prešao u Pride. Prvi protivnik mu je bio strašni Kazuyuki Fujita, Japanac koji je do tog trenutka imao sedam pobjeda i samo jedan poraz. No Mirko je oduševio u debiju iako nije imao previše znanja o borbi na parteru. Nije bilo ni potrebe za to. 
  • RASPORED BORBI: Borbu prije Mirka nastupit će još jedna legenda. Kazuyuki Fujita, koji je već jedanput upoznao Cro Copovo koljeno. Evo i rasporeda borbi, a stavit ćemo vam i video da se prisjetite te Mirkove pobjede protiv Fujite.
  • CRO COP SE JAVIO Pozdrav iz Saitama Arene! Opet u svojoj staroj svlačionici, neprocjenjivo. Kao i briga organizacije da me opet stave u moju svlačionicu u kojoj sam se toliko puta zagrijavao, napisao je Mirko.
  • 9:05 Rizin Grand Prix je počeo, a Gol.hr prenosi LIVESTREAM iz Japana. Mirkova borba je jedanaesta, a u ring bi trebao oko podneva.
  • 9:00 Legenda se vratila. Mirko Filipović u 43. godini života opet je u Saitama Areni gdje je rušio Vovčančina, mlađeg Jemjeljanenka, Herringa, Sappa, Silvu... Ovaj put čeka ga anonimni Korejac koji ima malo toga za izgubiti, a puno toga može dobiti ako napravi senzaciju i pobijedi Cro Copa. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića