Obavijesti

Sport

Komentari 1

Nije išlo u finalu: Šimić sedma, Žunić osobnim rekordom peti

Nije išlo u finalu: Šimić sedma, Žunić osobnim rekordom peti
1

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica Ana Šimić na Europskom prvenstvu u dvorani u Beogradu osvojila je sedmo mjesto. Stipe Žunić bio je sjajan u finalu, no 21,04 bilo je dovoljno za peto mjesto

VIDEO

Nakon što je na Europskom prvenstvu u Zürichu 2014. uzela brončanu medalju, Ana Šimić isti uspjeh nije ponovila i danas na EP-u u dvorani u Beogradu. 

Ana je osvojila sedmo mjesto, a u finalu je triput rušila letvicu na 192 cm. U finale je ušla podijelivši prvo mjesto s aktualnom olimpijskom pobjednicom i europskom prvakinjom Ruth Beitijom, no danas nije bila prava.

Krenula je uvjerljivim skokom na 180, no na 185 već počinju prvi problemi. U prvom pokušaju rušila je letvicu, iz druge preskače, a onda iz prve i na 189. Letvica je podignuta na 192 cm i tu je Ana stala. Rušila je sva tri puta i rano se oprostila od sna o medalji.

Zlatnu medalju osvojila je Airine Palšyte iz Litve preskočivši 201. Srebrna je iskusna Ruth Beitia sa 194, koliko je preskočila i brončana Levčenko, ali uz dva rušenja letvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kakva drama! Stipe peti u finalu

Stipe Žunić osvojio je peto mjesto u Beogradu. Hrvatski bacač kugle bacio je 21,04 m i tako za 26 centimetra ostao bez medalje s EP-a. Stipe je loše krenuo u finale. U prvoj seriji imao je neispravan hitac, u drugoj bacio 20,37, pa opet imao neispravan hitac. U četvrtoj seriji bacio je 20,08, a onda kreće pravi show.

Nakon četiri serije Stipe je bio sedmi od osam finalista, no u petoj baca svoj najbolji rezultat ove sezone i s 21,04 skače na treće mjesto. U tom trenutku Stipe je imao broncu i samo jednu seriju do kraja natjecanja. No prestiže ga odmah Stanek, a onda i Arnaudov i Stipe finale završava na petom mjestu.

No, nema zašto žaliti. Natjecanje je završio sa svojim najboljim rezultatom sezone...

Naslov je osvojio sjajni Bukowicki s 21,97, najboljim rezultatom sezone. Tomaš Stanek osvojio je srebro s 21,43, a David Storl broncu s 21,30.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova