Obavijesti

Sport

Komentari 3

Nova hrvatska medalja: Lucija Zaninović brončana na Euru...

Nova hrvatska medalja: Lucija Zaninović brončana na Euru...
1

Zaninović je nakon tri uzastopna europska zlata (St. Petersburg, Manchester i Baku), osvojila broncu. Bolja od nje u polufinalu bila je Tijana Bogdanović

VIDEO

Trostruka europska taekwondo prvakinja Lucija Zaninović osvojila je novu medalju na europskim prvenstvima. Lucija je uzela broncu u kategoriji do 49 kg. Splićanku je u polufnalu EP-a u švicarskom Montreuxu zaustavila 18-godišnja Srpkinja Tijana Bogdanović.

Naša borkinja ostala je bez rekordnog četvrtog europskog zlata u nizu, nakon što je slavila u St. Petersburgu 2010., Manchesteru 2012. i Bakuu 2014.

Lucija je uvjerljivo (13-1) u kvalifikacijskom kolu pobijedila Grkinju Chioti, a potom u četvrtfinalu bila bolja od Turkinje Ipek Cidem (8-2). Do četvrtfinala se u istoj kategoriji probila i Kristina Tomić koja je s 3-0 u kvalifikacijskom kolu svladala Njemicu Federci (3-0). Tomić je u četvrtfinalu išla na Srpkinju Tijanu Bogdanović koja ju je svladala sa 6-2.

Bogdanović je potom u polufinalu s 4-2 bila bolja od Lucije Zaninović, koju je pobijedila i u polufinalu prošlogodišnjih Europskih igara u Bakuu. Osvajačica bronce s OI u Londonu tako je osvojila svoje prvo brončano odličje na europskim prvenstvima, na kojima je od 2010. godine bila neporažena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kraj za troje hrvatskih boraca

Preostalo troje hrvatskih boraca koji su nastupili prvog dana Europskog prvenstva u Motreuxu poraženi su u kvalifikacijama.

U kategoriji do 46 kg Njemica Kim je bila bolja od Tene Marinović (3-0), Rumunj Trifan svladao je Davida Bazjaka (22-9) u kategoriji do 54 kg, a Turčin Čakmak bio je neprelazna prepreka (15-1) za Marka Maljkovića u kategoriji do 58 kg.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu