Obavijesti

Sport

Komentari 61

OBA SU PALA: Mitrione prvi ustao i nokautirao je Fjodora!

OBA SU PALA: Mitrione prvi ustao i nokautirao je Fjodora!
1

Bivši igrač američkog nogometa skočio je na Jemjeljanenka nakon što su istovremenim direktima poslali jedan drugoga na pod. Rus je nakon poraza prihvatio izazov Chaela Sonnena koji je razbio Silvu

VIDEO

Fjodor Jemjeljanenko debitirao je u Bellatoru teškim porazom od Mata Mitrionea.

U ludoj borbi u Madison Square Gardenu koja je trajala 74 sekunde borci su istovremenim direktima poslali jedan drugoga na pod da bi se Mitrione prvi oporavio i skočio na Rusa te ga završio razornim udarcima na parteru.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjedniče Trump, jeb** Warriorse, ja stižem

Matt Mitrione bivši je igrač američkog nogometa, a nakon najveće pobjede u karijeri i trećeg slavlja u Bellatoru u isto toliko mečeva, navukao je svoj stari dres New York Giantsa i popljuvao NBA prvake Golden State Warriorse.

- Hej, predsjedniče Trump, jeb** Warriorse, ja sam pravi ratnik i doći ću u Bijelu kuću. Bit će mi čast - rekao je Mitrione, aludiravši na Warriorse koji su odbili doći kod Trumpa jer se ne slažu s njegovom politikom.

Prije Cro Copa - Chael Sonnen?!

Mitrione (38) ušao je u meč protiv dvije godine starijeg protivnika i legende slobodne borbe bez straha. Ni jedan ni drugi nisu kalkulirali, a na Fjodoru se vidjelo da je van forme jer je nekoć protivnike poput Mitrionea rješavao s lakoćom.

- Cijeli tjedan uvjeravao sam trenere da će ovako završiti. Nisam ni znao da smo obojica pali. Onda sam pogledao malo bolje i vidio i njega na podu pa sam skočio na njega i počeo ga udarati - rekao je Mitrione nakon velike pobjede.

Fjodor se vratio u MMA prije dvije godine pobjedom protiv anonimnog Indijca da bi jedva dobio Fabija Maldonada. Nakon ovog teškog poraza pitanje je što će biti s borbom protiv Mirka Filipovića na koju su oba borca pristala, ali očekivalo se da će Fjodor pobijediti Mitrionea pa je sad i taj revanš pod velikim znakom pitanja...

No nije ovo kraj za velikog Rusa.

Bože, kako mrzim New York, Fjodore, ti si sljedeći

Poznati lajavac Chael Sonnen pobijedio je Wanderleija Silvu jednoglasnom sudačkom odlukom i nakon borbe izazvao je Fjodora Jemjeljanenka, na što je Rus, isprva zbunjen jer nije u istoj težinskoj kategoriji s njim, pristao na borbu.

Sonnen je na početku svake runde rušio Silvu i držao ga uz dovoljno aktivnosti da ih sudac ne vrati u stojeći položaj, a za prvo rušenje trebalo mu je tek osam sekundi. Silva je u drugoj rundi zahvatio Sonnena, ali Amerikanac se izvukao i ponovno došao do dominantne pozicije na parteru. U trećoj rundi Sonnen je opet odveo borbu tamo gdje mu je najugodnije, na parter, za čistu pobjedu sudačkom odlukom. A nakon pobjede, Sonnen je nastavio raditi ono što mu najbolje ide.

- Kad pogledam oko sebe, ovu arenu i sve, pomislim, Bože, kako mrzim New York - rekao je Sonnen, kojeg je u tom trenutku Wanderlei Silva odgurnuo u prolazu.

- Fjodore, tražio si me autogram u svlačionici. Potapšao sam te po glavi i rekao da ću razmisliti. Fjodore, treba mi samo jedna šansa i razmislio sam, dat ću ti autogram, ali na potpis ugovora naše borbe - ispalio je Channen.

- Fjodore, tražio si me autogram u svlačionici. Potapšao sam te po glavi i rekao da ću razmisliti. Slušaj, treba mi samo jedna šansa i razmislio sam, dat ću ti autogram, ali na potpis ugovora naše borbe - ispalio je Channen u ringu.

Fjodor: Pristajem

Rus je bio zbunjen na presici kad su ga to pitali.

- Ali mi nismo u istoj kategoriji - rekao je Fjodor.

- Nema problema, nabacit ću ja koju kilu. I samo da kažem, nisam mislio uvrijediti Fjodora kojeg poštujem, to što sam napravio je bio pokušaj da ga podignem nakon poraza jer Matt Mitrione je gadan lik. Što se tiče kila, pa Fjodor je spustio kilažu za borbu s Mattom, nije tako velika razlika između nas.

- Prihvaćam Chaelov izazov - odgovorio je Jemjeljanenko.

 

U ostalim borbama u Madison Square Gardenu, Bellatorov prvak Douglas Lima slavio je protiv bivšeg UFC borca Lorenza Larkina jednoglasnom sudačkom odlukom.

Brent Primus osvojio je titulu lake kategorije protiv Michaela Chandlera, koji je iskrenuo gležanj i nije se mogao više normalno kretati. 

Ryan Bader osvojio je pojas u poluteškoj kategoriji podijeljenom sudačkom odlukom protiv Phila Davisa koji je izgubio titulu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu