Obavijesti

Sport

Komentari 30

Prvaci 'metlom' prošli u drugi krug, Celticsi i Jazz izjednačili

Prvaci 'metlom' prošli u drugi krug, Celticsi i Jazz izjednačili
1

Cleveland je pobjedom 106-102 izbacio Indianu sa čistih 4-0 u prvom krugu doigravanja, Boston je izjednačio na 2-2, kao i Utah, a Houston je poveo protiv Oklahome 3-1

VIDEO

Aktualni NBA prvaci Cleveland Cavaliersi izborili su plasman u polufinale Istoka nakon što su pobijedili Indiana Pacerse 106-102 i seriju zaključili rezultatom 4-0.

Indiana je još jednom bila blizu pobjede, dvije i pol minute prije kraja susreta uspjela je izjednačiti na 100-100, a 1:23 prije kraja i povesti 102-100 nakon što je veći dio susreta bila u zaostatku.

Međutim, gosti su posljednjih 90 sekundi zabili šest koševa ne primivši niti jedan za pobjedu 106-102.

Cavse su do pobjede predvodili LeBron James sa 33 koša i 10 skokova, Kyrie Irving sa 28 koševa, te Deron Williams sa 14 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Pacersa petorica igrač su upisala dvoznamenkasti broj koševa, a najefikasniji su bili Lance Stephenson sa 22 koša i šest skokova i Lylers Turner sa 20 koševa i 9 skokova.

Cleveland će u konferencijskom polufinalu igrati protiv pobjednika serije između Toronta i Milwaukea, trenutačni rezultat je 2-2.

Košarkaši Houstona kao gosti su svladali Oklahoma City sa 113-109 u četvrtoj utakmici prvog kruga NBA doigravanja i poveli sa 3-1 u seriji na četiri pobjede.

Junak pobjede Rocketsa bio je 35-godišnji brazilski centar Nene koji je postigao 28 koševa bez promašaja iz igre (12/12) i imao 10 skokova. Po 18 koševa postigli su Eric Gordon i Lou Williams, a James Harden je imao lošu šutersku večer (5/16), ali je završio dvoboj sa 16 poena, sedam skokova i osam asistencija.

Russell Westbrook je još u prvom poluvremenu došao do "triple-double" učinka, ali nije uspio svoju momčad odvesti do pobjede. Dvoboj je završio sa 35 koševa, 14 skokova i 14 asistencija, ali je šutirao 10/28 iz igre. Centar Steven Adams je postigao 18 koševa, a Victor Oladipo 15 za Thunder koji je suočen s ispadanjem.

Peta utakmica na rasporedu je u noći s utorka na srijedu, a u njoj će Houston pred svojim navijačima tražiti plasman u konferencijsko polufinale.

Boston se vratio iz provalije u koju je upao nakon prve dvije domaće utakmice. U Chicago su otputovali s 0-2, a nakon dvije utakmice u domu Bullsa imaju 2-2. Noćas su pobijedili 104-95 uz 33 koša sjajno Isiaha Thomasa, 18 je zabio Green, 15 Horford...

Izjednačeno je i u dvobojima Jazza i Clippersa. Noćašnjom pobjedom 105-98 Utah je izjednačila na 2-2, a Clipperse su razbila tri igrača s klupe. Sjajan je bio Joe Johnson s 28 koševa, Hood je zabio 18, Favors 17...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu