Obavijesti

Sport

Komentari 37

A sad po naslov! Jug je slomio Pro Recco za finale Lige prvaka

A sad po naslov! Jug je slomio Pro Recco za finale Lige prvaka
1

Vaterpolisti dubrovačkog Juga na korak su do obrane europskog naslova. Jug je u polufinalu Lige prvaka u Budimpešti dobio talijanski Pro Recco 10-9 i čeka ga mađarski Szolnoki

VIDEO

Deja vu. Jug je drugu godinu zaredom u finalu Lige prvaka i to preko Pro Recca koji nema odgovor za Dubrovčane. Vaterpolisti Juga u dramatičnoj završnici izbacili su Talijane 10-9. Za peti europski naslov Jug će igrati protiv Szolnokija, koji je u mađarskom polufinalu bio bolji od Egera 7-5 i to će mu biti prvi nastup u finalu.

Dubrovčani su u reprizi lanjskog polufinala slomili Talijane brzom i pametnom igrom. Nakon pet minuta bilo je 2-0, nije pomogla ni minuta odmora, a Jug je imao 3-0. Talijani se vraćaju u drugoj četvrtini na gol zaostatka, ali Jug na poluvremenu ima 6-4.

U trećoj četvrtini Pro Recco prvi put vodi (7-6), ali Jugaši s dva gola vraćaju prednost. Minutu i pol prije kraja Jug ima 10-8, ali Pro Recco se vraća na gol zaostatka. U zadnjem napadu Filipović pogađa stativu i Jug slavi finale.

Jugaši su igrom iznenadili i svog trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Fantastično smo odigrali! Kontrolirali smo utakmicu većim dijelom, moram priznati da to nisam očekivao. No nisam mislio ni da ćemo onako pomesti Olympiakos u polufinalu. Svaka čast ovim dečkima, uspjeli su se vratiti i nakon što je Pro Recco poveo. Finale? Bit će teško. Dobit će onaj tko je svježiji - rekao je Vjeko Kobešćak.

Po dva gola za Jug zabili su Luka Lončar i javier Garcia, a po jednoga Maro Joković, Pavo Marković, Josip Vrlić, Felipe Perrone, Hrvoje Benić i Paulo Obradović. Filip Filipović s četiri i Sandro Sukno s dva gola predvodili su Pro Recco.

Jug za peti europski naslov igra u subotu od 16.45.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića