Obavijesti

Sport

Komentari 38

Sixersi slažu čudesnu momčad: Šariću stigao prvi pick drafta

Sixersi slažu čudesnu momčad: Šariću stigao prvi pick drafta
1

Želim biti rookie godine i postavio sam si još jedan visok cilj. Želim biti MVP lige. Znam da su to jako visoki ciljevi, ali samo tako mogu napredovati, rekao je novi igrač Sixersa, Markelle Fultz (19)

VIDEO

Drugu godinu u nizu, Šarićevi Sixersi su imali prvi pick drafta. Po pitanju ove godine, uspjeli su to ostvariti zahvaljujući tradeu s Bostonom kojem su prepustili treći pick ove i svoj prvi sljedeći koji dobiju.

Prošle godine su uzeli Bena Simmonsa, a ove Markellea Fultza (19) sa sveučilišta Washington.

Riječ je u playmakeru koji je svoju jedinu sezonu završio s 23 koša, 5,7 skokova i 5,9 asistencija, a trice je šutirao 41,3 posto.

Amerikanci tvrde kako je riječ o fenomenalnom igraču koji igra jednako dobro u obrani i u napadu, a s njim bi Philadelphia trebala postati jedna od najatraktivnijih momčadi u NBA ligi. Pored Simmonsa i Šarića, tu je još i sjajni Joel Embiid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želim biti rookie godine i postavio sam si još jedan visok cilj. Želim biti MVP lige. Znam da su to jako visoki ciljevi, ali samo tako mogu napredovati - rekao je Fultz.

Los Angeles Lakersi su bili drugi u redu, a njima je stigao Lonzo Ball. Njegov je otac LaVar prozvao novim 'Jordanom', a sam je Ball rekao kako bi dobio Jordana u igri '1 na 1'! On je po mnogima najatraktivniji igrač ovog drafta i stigom igre podsjeća na velikog Jasona Kidda.

Kao treći pick drafta pojavio se Jayson Tatum. On će zaigrati za Boston Celticse, njima je nedostajala 'trojka' i 'četvorka' pa su se zato zamijenili sa Sixersima.

Josh Jackson iz Kansasa završio je u Phoenixu i njegova je mana ponašanje izvan terena. Razbio je auto jednoj košarkašici...

S naših prostora tu je tek Srbin Ognjen Jaramaz, 58. pick koji je otišao u New York Knickse.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...