Obavijesti

Sport

Komentari 5

Sjajni Žižić utrpao 20, Real je jednom nogom na Final Fouru

Sjajni Žižić utrpao 20, Real je jednom nogom na Final Fouru
1

Hrvatski centar Ante Žižić predvodio je Darušafaku s 20 poena u trećoj utakmici četvrtfinala Eurolige. Nažalost, turska momčad nije uspjela slaviti i Real ima priliku sljedeću utakmicu plasirati se na Final Four

VIDEO

Svoju vjerojatno najbolju utakmicu u Euroligi odigrao je Ante Žižić. Hrvatski centar predvodio je svoju Darušafaku u porazu protiv Real Madrida 88-81 u Istanbulu. Real je tako opet poveo u seriji i sada je 2-1 za Španjolce.

Španjolska je momčad tijekom susreta imala i 19 koševa prednosti, uoči posljednje četvrtine je vodila 12 razlike, ali se Darušafaka u završnim minutama uspjela približiti.

Pa ipak, to nije bilo dovoljno za slavlje i Real će za dva dana imati priliku zaključiti seriju u Istanbulu i plasirati se na Final Four.

Najbolji u redovima Darušafake bio je Ante Žižić s 20 poena, jednom asistencijom i pet skokova. Imao je šut iz igre 7/8 te 6/7 slobodna bacanja za 28:07 minuta provedenih na parketu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Real je do pobjede predvodio sjajni Jaycee Carroll s 21 poenom, koji je za 20:44 minuta na parketu pogodio 5/8 trica dok je Gustavo Ayon ubacio 18 koševa (8/13 za dva, slobodna bacanja 2/2) uz devet skokova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu