Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tenis se vraća na Bol: Turnir mijenja ime, stiže Tomljanović

Tenis se vraća na Bol: Turnir mijenja ime, stiže Tomljanović
1

Umjesto WTA Bol Open, od ove godine turnir se održava pod službenim nazivom WTA Croatia Bol Open. Objava službene liste igračica bit će 15. svibnja, a izgledan je dolazak i Ajle Tomljanović

VIDEO

Od 5. do 11. lipnja Bol će opet postati centar profesionalnog ženskog tenisa i vrhunske zabave, a nastavno na pokroviteljstvo Vlade RH i Hrvatske turističke zajednice - glavnog sponzora događaja, umjesto WTA Bol Open, od ove godine turnir se održava pod službenim nazivom WTA Croatia Bol Open. Objava službene liste igračica bit će 15. svibnja, a izgledan je dolazak i Ajle Tomljanović.

Uz Općinu i TZ Bol te hotele BlueSun ove godine generalni partner događaja biti će Hrvatska turistička zajednica, te se obitelji sponzora pridružila i naftna kompanija INA kao zlatni sponzor predstojećeg WTA turnira.

Preporuka je Europske komisije da sportski i zabavni događaji trebaju dati dodatnu vrijednost i zajednici u kojoj se odvijaju, a kako se ovaj projekt ujedno uklapa i u Nacionalnu strategiju razvoja turizma u kategoriji receptivnog sportsko-turističkog poduzetništva prirodan je slijed generalno pokroviteljstvo HTZ-a.

Osim što promovira sport na najvišem nivou te obogaćuje turističku ponudu u predsezoni, cjelokupan prihod od ulaznica turnira bit će doniran dobrovoljnom vatrogasnom društvu Bol za izgradnju objekta prijeko potrebnog za normalno funkcioniranje društva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prva lista igračica bit će objavljena u ponedjeljak 15. svibnja no svoj dolazak već su najavile najbolje domaće tenisačice, i to Ana Konjuh što će u konačnici ovisiti o ishodu njenih mečeva na Roland Garrosu, zatim Jana Fett, Petra Martić i Tena Lukas.

Iako je zatražila australsko državljanstvo procedura je još uvijek u tijeku stoga bi i Ajla Tomljanović u Bolu mogla braniti boje hrvatske zastave. U egzibicijskom meču, posljednjeg dana turnira naša najtrofejnija tenisačica i izbornica Fed Cup reprezentacije Iva Majoli nakon 20 godina zaigrat će protiv Martine Hingis.  

Croatia Bol Open jedini je WTA turnir u jugoistočnoj Europi kojim se želi naglasiti i značaj tenisa kao jednog od najcjenjenijih ženskih sportova, ali i staviti u fokus snagu žene, njenu ustrajnost i predanost u postizanju vrhunskih rezultata. 

Uz atraktivan sportski, turnir je prošle godine obilježio i bogat zabavni program te se i ove godine očekuje dolazak poznatih domaćih i stranih glazbenika na Brač. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu