Obavijesti

Sport

Komentari 28

Pau Gasol izbacio brata Marca, Toronto skoro prokockao +25

Pau Gasol izbacio brata Marca, Toronto skoro prokockao +25
1

Toronto Raptorsi svladali su Milwaukee Buckse te će u polufinalu Istoka igrati s Clevelandom, San Antonio Spursi bili su bolji od Memphisa te ih u polufinalu Zapada čeka ih Houston

VIDEO

San Antonio Spursi i drugu godinu zaredom izbacili su Memphis u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Spursima je ovo četvrti put da su u play offu svladali Grizzliese, koji su samo jednom u doigravanju bili bolji.

Kawhi Leonard i Tony Parker predvodili su San Antonio. Leonard je zabio 29 koševa, dok je sjajnu šutersku večer odradio francuski košarkaš. Šutirao je 11-14, a ukupno je Memphisu utrpao 27 koševa.

Memphis je u posljednjoj četvrtini imao 88-81, no onda je u samo 34 sekunde Leonard zabio šest koševa te nije dopustio domaćinu da se odlijepi. Zato i jest u izboru za MVP-ja sezone.

Svi iz prve petorke Grizzliesa zabili su dvoznamenkasti broj koševa, no protiv Spursa ni to nije bilo dovoljno. Conley je utrpao 26, Gasol 18, Randolph 13, Carter 12 i Ennis 11.

Za braću Gasol utakmica je bila prilično emotivna, a nakon susreta Pau Gasol zagrlio je svog brata Marca, kojemu je zatvorio vrata polufinala Zapada.

San Antonio u polufinalu Zapada igrat će protiv Houstona, a serija počinje u ponedjeljak.

Toronto je, pak, izborio polufinale Istoka, u šestoj utakmici na gostovanju su pobijedili Milwaukee 92-89. A Raptorsi su gotovo izgubili nemoguće. Sredinom treće četvrtine imali su 25 koševa prednosti, no nakon toga kao da su zaboravili igrati.

Bucksi su napravili seriju 34-7, nakon Terryjeve trice Milwaukee je poveo 80-78 samo tri minute prije kraja. Košarkaši Toronta do kraja susreta ipak su se nekako 'sabrali' i izborili prolazak u polufinale u kojem ih čekaju prvaci, Cleveland Cavaliersi.

Raptorse je predvodio DeMar DeRozan s 32 koša, dok je kod Bucksa najbolji bio Giannis Antetokounmpo s 34 koša i devet skokova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu