Obavijesti

Sport

Komentari 32

United odgovara Realu: Poslali smo sve u 23:58, sami ste krivi

United odgovara Realu: Poslali smo sve u 23:58, sami ste krivi
1

U 23.58 ugovor o transferu Man. United je poslao preko TMS-a te je prihvaćen prije kraja roka. Transfer se nije dogodio jer Real nije 'uploadao' Davidove dokumente...

VIDEO

Nakon što je Real Madrid za neuspjeli transfer Davida de Gee optužio Manchester United, iz redova 'crvenih vragova' odlučili su uzvratiti istom mjerom te izdali detaljno priopćenje prema kojem su službenici Reala krivi za neuspjeli transfer. 

- Manchester United nije zahtijevao kontakt od Real Madrida za prodaju De Gee. David je ključan igrač naše momčadi, a klub ga nije htio prodati. Ponude nije bilo do jučer.

- Za vrijeme ručka jučer Real je poslao prvu ponudu za Davida. Dva kluba su se dogovorila, a transfer je uključivao i dolazak Navasa na Old Trafford. 

- U posljednjim satima Real je kontrolirao proces s dokumentacijom oko De Gee, Navasa i Real Madrida. Manchester United je imao kontrolu samo nad dokumentima Manchester Uniteda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Manchester United je poslao dokumente za transfer za oba igrača Realu u 21.42 sata. Davidove dokumente Real je vratio Manchester Unitedu bez lista za potpis u 23.32.

- U 23.40, u minutama prije roka, velike promjene u dokumentaciji došle su do Manchester Uniteda što je ugrozilo transfer. Tek u 23.55 smo primili dokumente, koji su potrebni da se poništi Davidov ugovor s Manchester Unitedom od strane Reala. U ovom trenutku Navasove dokumente Real nije vratio.

- U 23.58 ugovor o transferu Manchester United je poslao preko TMS-a te je prihvaćen prije kraja roka.

- Smatramo da se transfer nije dogodio jer Real nije 'uploadao' Davidove dokumente u TMS na vrijeme što Manchester United je. Real je to učinio poslavši ih 28 minuta nakon kraja roka. Da smo sve poslali na vrijeme potvrdio je FA, koji nam je pružio podršku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu