Obavijesti

Tech

JoomBoos dobio nagradu za najinovativniji medijski projekt

JoomBoos dobio nagradu za najinovativniji medijski projekt
2

Godinu dana od početka rada JoomBoos je dobio najprestižnije globalno priznanje. Nagrada JoomBoosu dodijeljena je na ekskluzivnoj INMA Global Media Awards u New Yorku

VIDEO

Projekt 24sata JoomBoos, najveća mreža kanala na YouTubeu u kojoj su okupljeni najbolji regionalni YouTuberi, proglašen je najinovativnijim medijskim projektom na svijetu.  Nagrada JoomBoosu uručena je na prestižnoj dodjeli nagrada INMA Global Media Awards u New Yorku.  

- Dobitak nagrade u New Yorku je ostvarenje sna! Osjećaj je  jednostavno neopisiv! Iznimno sam ponosan na ovu prestižnu nagradu, to je potvrda cijelom  mojem timu koji su doprinijeli ovom velikom uspjehu, znamo da je projekt jako uspješan jer je osvojio iznimno teško dostupnu mladu publiku. Pokrenuli smo revoluciju na medijskom tržištu, dokazali smo to s posebnim projektima – prvim talent showom na YouTubeu ikad - Videostar, prve YouTube serije u regiji ‘Isti san’, a prepoznali su ga i oglašivači kao atraktivan kanal. Iznimno sam sretan što smo okupili najbolje YouTubere u regiji koji svakodnevno stvaraju sadržaje kakve publika jednostavno obožava gledati. Nakon što nas je prepoznalo tržište, sada je i cijeli svijet zapljeskao projektu JoomBoos, obećajemo da ćemo dati još više – izjavio je voditelj projekta JoomBoos Matej Lončarić na ceremoniji dodjele nagrade.    

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uživo iz New Yorka: 24sata dobitnik najprestižnije globalne medijske nagrade za projekt JoomBoos

Posted by 24sata on 23. svibnja 2017

Najveći uspjeh JoomBoosa nisu samo velike brojke gledanosti i pretplatnika već povezanost sa svojom publikom. Videi na JoomBoosu postižu rekordne reakcije publike u samo nekoliko sati nakon objave. Te je jedini je medij koji stvara takav odnos s publikom. Činjenica da ga je prepoznala i INMA kao najboljeg u svijetu za najinovativniji projekt, nakon nešto više od godinu dana od početka je rekordan uspjeh i veliki poticaj za sve nove projekte koje pripremamo – kazala je na dodjeli prestižne nagrade  voditeljica  inovacijskih projekata Jasna Zemljić.

Veliko priznanje u New Yorku dobio je i projekt Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska koji je ušao među top 3 community service kampanje na svijetu. 

- Jako sam ponosan na rad i uspjeh svojih kolega. To je još jedan dokaz da je 24sata kao vodeći medijski brend u Hrvatskoj priznat i izvan granica Hrvatske – izjavio je glavni uredni 24sata Goran Gavranović. 

Nagrade u New Yorku kruna su nagrada koje su ove godine primila 24sata. 

Nagradu Hrvatskog novinarskog društva 'Marija Jurić Zagorka' za pisano novinarstvo za 2016. godinu dobio je novinar 24sata Hajrudin Merdanović za seriju tekstova o 'Kišnom čovjeku' Perici s Raba. To je prva nagrada HND-a koju je 24sata osvojio. Boris Rašeta je bio nominiran za nagradu Novinar godine HND-a u konkurenciji Zorana Šprajca, Tihomira Ladišića i Berislava Jelinića. 

Vodeći svjetski digitalni stručnjaci Facebook Live prijenos 24sata proglasili su finalistima prestižne svjetske nagrade Digiday. Uz 24sata u finalni izbor ušli su i NBC News, Bleacher Report, Super Deluxe i Refinery29. Nagrada je dodijeljena na velikoj gala večeri 23. ožujka ove godine u New Yorku. Facebook 24sata live dnevno gleda prosječno 500.000 ljudi. 

Na Danima komunikacija u Rovinju 24sata i Styria još jednom su pokazali zašto su već godinama u samom svjetskom vrhu po inovativnosti u medijima. Projekt Videostar za JoomBoos osvojio je Effie nagradu koja se dodjeljuje za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama i time su postali prva medijska organizacija u Hrvatskoj nagrađena tako bitnom nagradom. Joombos je pobjednik u kategoriji 'Medijska ideja'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'
ukupno 1850 kvadrata

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica