Obavijesti

Tech

Komentari 0

Kreditne kartice u pravom paketu olakšat će vam kupovinu

Kreditne kartice u pravom paketu olakšat će vam kupovinu

Naplata svih troškova zna doći odjednom. Uz pravi odabir kartice odaberite način otplate koji vama najviše odgovara. Addiko banka osluškuje želje svojih klijenata i tako nudi najbolje na tržištu

VIDEO

U Hrvatskoj je broj kartica u stalnom porastu, a lani je bilo više od 8,8 milijuna kartica u upotrebi. Hrvati ih najviše koriste za podizanje gotovine te za plaćanje roba i usluga. Addiko banka prati svjetske i europske trendove, stoga je za svoje klijente pripremila čitavu paletu bankovnih kartica uz četiri paketa za građanstvo. Uz tako bogatu ponudu sigurno možete naći najbolje rješenje za sebe.

Kartično poslovanje svojim korisnicima nudi jednostavno upravljanje troškovima, mogućnost plaćanja u ratama, odgodu plaćanja, te plaćanje roba i usluga u zemlji i inozemstvu. Kako biste imali slobodu u plaćanju i planiranju troškova Addiko banka nudi tri vrste kartica: Visa Electron kartica, Visa Classic kartica i Mastercard Revolving kreditna kartica.

U Platinum paketu dobivate sve četiri kartice, a sadrži i mogućnost dodatnog korisnika koji također dobiva debitnu karticu. Kada stignu svi računi, nećete se brinuti zbog iznosa naknada jer je u ovom paketu Adddiko banka osigurala plaćanje mobilnim i internetskim bankarstvom neograničeno bez naknada. Uz mjesečni iznos od 104 kune, dobit ćete i najveći nivo pokrića osiguranja.

Gold paket isto nudi odlično rješenje za vas. Želite imate debitnu, charge i revolving karticu uz više plaćanja bez naknade tijekom mjeseca? Addiko banka u svojoj ponudi ima ovakav paket za 77 kuna mjesečno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pametno rješenje po prihvatljivog cijeni je Smart paket, uz debitnu možete izabrati charge ili revolving kartica. Razmislite što vam više odgovara, odgoda plaćanja ili djelomična uplata mjesečnih troškova. Uz 54 kune mjesečno imat ćete i osnovni nivo pokrića osiguranja.

Dovoljna vam je samo jedna kreditna kartica? Želite jedan digitalni kanal za svoj račun? Za 29 kuna mjesečno odaberite Basic paket, Addiko banka u svojoj ponudi ima praktično rješenje za vas.

Addiko banka u svom poslovanju nudi sigurno i jednostavno upravljanje financijama. Žonglirajte lagano s kreditima, karticama i minusima u Addiko banci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo pravi filmofili znat će odgovore na ovih 6 pitanja
TESTIRAJTE ZNANJE

Samo pravi filmofili znat će odgovore na ovih 6 pitanja

Znate li tko stoji iza poznatog, Zlatnom palmom nagrađenog, filma Parasite ili koji je hrvatski film briljirao na prestižnom filmskom festivalu u Cannesu? Riješite kviz i provjerite koliko zapravo poznajete filmsku industriju

Burna povijest najprestižnijeg filmskog festivala na svijetu
SEKS, LAŽI I VIDEOVRPCE

Burna povijest najprestižnijeg filmskog festivala na svijetu

Poznati filmski festival u Cannesu prvi je put održan 1946., a od samog početka prate ga razni skandali. Burna politička zbivanja i intrige nerijetko su obilježavali ovaj događaj, a evo još nekoliko zanimljivosti
Štednja premašila 290 milijardi kuna - evo što kažu Hrvati
PITALI SMO VAS

Štednja premašila 290 milijardi kuna - evo što kažu Hrvati

Kažu da nismo štedljiva nacija, ali izgleda da stvari idu nabolje. Hrvati sve više štede, a to potvrđuju i brojke, čiji se iznos popeo za nekoliko milijuna kuna u odnosu na prošlu godinu