Obavijesti

Video

Komentari 63

Tihi masakr u Sl. Brodu: Dva muškarca zaklao je odvijačem

Tihi masakr u Sl. Brodu: Dva muškarca zaklao je odvijačem
3

Građani Broda su u strahu jer misle da bi ubojstva mogla biti povezana jer riječ je o vrlo maloj udaljenosti između kuća ubijenih, a u oba ubojstva korišteni su odvijači...

VIDEO

Pokretanje videa...

02:42

Mrtvo tijelo Marinka Tomića iz Ulice V. Lisinskog u Sl. Brodu našli su u ponedjeljak nakon 15 sati. Ubijen je odvijačem ravno u srce. Susjedi su ga zadnji put vidjeli tijekom vikenda kad je šetao psa. Samo šest sati kasnije policija je dobila novu dojavu, da je u obiteljskoj kući nađeno tijelo muškrca. Uputili su se u Reljkovićevu ulicu, također u Slavonskom Brodu. Tijelo djeda (80) bilo je “iskasapljeno” također odvijačem.

I ispred kuće ubijenog Luke Ćosića u Reljkovićevoj ulici u utorak su bili brojni susjedi i rodbina. Dvije kćeri koje ne žive u Slavonskom Brodu samo su kratko prokomentirale ubojstvo njihova oca, točnije rekle su da je njihov otac dobivao prijetnje. Više nisu otkrivale jer istraga još traje.

– Poznajem dobro svojega djeda i znam da on nikad ne bi otvorio ulazna vrata nepoznatoj osobi. Ubijen je u kuhinji koja je bila zaključana, ključa nema, pa pretpostavljam da je to počinio netko koga je on poznavao ili mu se lažno predstavio. Meni je ovo sve sumnjivo. Istina je da je djed dobivao prijetnje, a jedna mu je čak javno izrečena pred više ljudi. Sve smo to ispričali policiji – rekao je unuk ubijenog Luke.

- Ma cijelo susjedstvo je u šoku. To je strašno, to je bio jedan čovjek za sve. On mi je stvarno bio kao otac. Nikad se nešto takvo nije dogodilo ovdje. On je živio sam, a imao je podstanarku. Ona se valjda zabrinula za njega i zvala policiju - rekla nam je Ankica Hlevnjak, susjeda ubijenog 80-godišnjaka.

– Pošla sam u trgovinu i Luka je bio u dvorištu, čistio je opalo lišće. Vratila sam se oko 14.30 sati i nije ga bilo u dvorištu, mislila sam negdje je otišao. Oko 20 sati nisam vidjela svjetlo u njegovim prostorijama, a to mi je bilo čudno. Pomislila sam da mu možda nije pozlilo jer je u godinama. Zvala sam ga, ali mi se nije odazivao. Bilo mi je sumnjivo, pa sam pozvala susjedu, a onda i policiju – ispričala je podstanarka.

Prema riječima Kate Nujić, glasnogovornice PU Brodsko-posavske, ova dva slučaja ubojstva nisu povezana. Unatoč tome, građani misle da bi ipak mogla biti povezana jer riječ je o vrlo maloj udaljenosti između kuća ubijenih, a u oba hladnokrvna ubojstva korišteni su odvijači.

- Ovo ubojstvo nas je šokiralo, kao i ono u Reljkovićevoj ulici, poznajemo i toga gospodina. Dva ubojstva u jednom danu navodi nas na pitanje pa gdje to mi živimo – zaključili su susjedi iz Ulice V. Lisinskog.

U VIDEO VIJESTIMA JOŠ POGLEDAJTE:

- Bandića kampanja bacila u minus od 2,2 milijuna kuna

Pokretanje videa...

00:15

- Policajka spasila život motociklistu

Pokretanje videa...

00:19

- Nina Morić nosila haljinu od 150.000 kuna

Pokretanje videa...

00:19

- Ubijena dva čovjeka u Slavonskom Brodu

Pokretanje videa...

00:14

- Goran Marić umalo je bio ministar kraće od Crnoje

Pokretanje videa...

00:24

- Policija uhvatila četiri klauna koji su urlali i plašili ljude kod Donjeg Miholjca

Pokretanje videa...

00:15

- Hrvati bi ukinuli pomicanje satova jer im loše utječe na zdravlje

Pokretanje videa...

00:15
- Rijeka gostuje u Rudešu, Bišćan: Bit će zanimljivo 
 
 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno