Obavijesti

Adidas obnavlja legendarni teren na tuškancu

Adidas obnavlja legendarni teren na tuškancu
3

Adidas u sklopu najveće globalne košarkaške turneje do sada priprema iznenađenje u Zagrebu - NBA superzvijezda i igrač Chicago Bullsa, Derrick Rose


Adidas u sklopu najveće globalne košarkaške turneje do sada priprema iznenađenje u Zagrebu - NBA superzvijezda i igrač Chicago Bullsa, Derrick Rose će 9.srpnja posjetiti Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu, družiti se s fanovima te otvoriti legendarni košarkaški teren na Tuškancu, kojega će za tu priliku obnoviti adidas Croatia.

D Rose će dan započeti posjetom Muzejsko-memorijalnom centru Dražena Petrovića, gdje će održati i konferenciju za novinare te odati počast velikanu hrvatske košarke. Među poznatim košarkaškim imenima, službeni domaćini Derricku Roseu će tijekom posjeta biti naš uspješni NBA košarkaš Gordan Giriček i ženska reprezentativka Antonija Mišura.

Glavni cilj Adidasove NBA turneje je promovirati košarku među mladima i približiti im njihove košarkaške idole, stoga će D Rose dio dana posvetiti obožavateljima, koji upoznavanje s NBA zvijezdom mogu osvojiti putem aplikacije na facebook stranici adidas basketball ili natjecanja u slobodnim bacanjima koja će se održati u adidas shopovima 29.lipnja i 6.srpnja. Derrick Rose će se s užim krugom odabranih fanova družiti u adidas shopu u Ilici, a veći broj fanova osvojit će ulaznice za događanje povodom otvaranja terena na Tuškancu.

D Rose će posjet Zagrebu okruniti događanjem na zagrebačkom Tuškancu, gdje će postati "kum" legendarnom košarkaškom terenu kojega obnavlja adidas. Na terenu gdje su nekada igrali velikani Lokomotive, kasnije Cibone, D Rose će biti dio revijalne utakmice između kadetsko-juniorskih sastava hrvatske reprezentacije i KK Cibone te tako dati poticaj domaćim mladim nadama i razvoju hrvatske košarke.

Više od 50 godina, adidas inovativnim proizvodima oprema košarkaške superzvijezde, kao što su danas Derrick Rose i Dwight Howard, a od 2006. godine je službeni dobavljač dresova i sportske odjeće za NBA i WNBA ligu. adidas Croatia slijedi globalnu strategiju podrške košarci i aktivan je sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza te košarkaških klubova KK Cibona i KK Cedevita.

You tube: adidas Basketball D Rose Tour- 9.7. Zagreb, Hrvatska 

Facebook: www.facebook.com/adidasBasketball

Natjecanja za upoznavanje D Rosea održat će se 29.lipnja i 6.srpnja u adidas shopovima:

Zagreb - Ilica 28, Avenue mall, Arena Centar

Zaprešić - Westgate 

Zadar - City Galleria

Natjecatelji se prijavljuju na licu mjesta na dan natjecanja, do 30 minuta prije početka natjecanja.

Derrick Rose 

Nakon srednjoškolske karijere i nevjerojatne sezone na sveučilištu, uslijedio je poziv na NBA draft 2008. godine gdje su ga kao prvi "pick" izabrali Chicago Bullsi. Već u ranoj fazi počeo je nizati uspjehe, osvojivši priznanje za NBA novaka godine. D Rose vodio je Bullse u doigravanje i ubrzo je postao jedan od najboljih playmakera lige. U trećoj sezoni zabilježio je vlastiti rekord s 25 koša, 7.7 asistencija i 3.1 skoka po utakmici. Za sezonu 2011. osvojio je prestižnu titulu "Najkorisnijeg igrača NBA lige", postavši najmlađi igrač koji je osvojio ovo priznanje. Trostruki All Star igrač poznat je po brzim, snažnim i akrobatskim vještinama na terenu.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja