Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ako vam se za ručak jede jelo iz woka, imamo tri preporuke!

None Foto: Shutterstock 3

Jelovnik.hr, servis za naručivanje hrane vam donosi preporuku za tri jela iz woka kojima nikako nećete iznevjeriti vaše nepce, samo trebate odabrati koje prvo probati!

Bilo da ste na poslu ili kod kuće, a jede vam se nešto malo drugačije od tradicionalnih obroka za ručak, svakako pogledajte preporuke koje vam je pripremio Jelovnik.hr. Zaboravite na neugodna iskustva prilikom naručivanja hrane, držite se preporuke i sigurno neće ostati željni ni dobre hrane ni dobre preporuke.

Rezanci 8 blaga, Wok 'n' Walk

Ilica 49, Centar

Iz kuhinje majstora Yaouxa dolazi poslastica koja se s razlogom zove osam blaga. Svi osnovni sastojci azijske kuhinje spojeni na jednom mjestu užitak je koji će oduševiti sve ljubitelje azijske kuhinje, ali i one koji se još uvijek odupiru dašku egzotike. Pa ako ste spremni za kušanje jela koje se sastoji od tri vrste mesa (piletina, svinjetina i junteina), kozica, bambusa, shitake gljiva i povrća sa domaćim rezancima i želite uživati u jedinstvenom okusu Azije, jelo možete naručiti ovdje.

Tri vrste mesa wok sa sezamom i kikiriki umakom, Wok by Matija 

Ilica 33/Varšavska 16a, Centar

Jedno od omiljenih mjesta u centru grada za brzi zalogaj 's nogu', zaslužilo je mjesto u našem užem izboru jela koje posebnu notu i okuse može zahvaliti kombinaciji sezama i kikiriki umaka. Sva jela u Wok by Matija spoj su gastronomskih trendova i specifičnosti domaće kuhinje, pa tako i tri vrste mesa sa sezamom i kikiri umakom koje možete naručiti ovdje.

Wok prženo miješano povrće, Kung Food

Martićeva 62, Centar

Kung Food je jedan od najboljih kineskih restorana u Zagrebu, a iz bogate ponude izdvojili smo kombinaciju sezonskog povrća i kineskog bambusa. Ovo jelo otkriti će vam sve kulinarske tajne Kine, a za svaki naručeni dnevni menu, wok 'n' go ili glavno jelo, iz Kung Fooda dobivate fortune cookie koji će vam otkriti što nosi budućnost. Ako ste se zaželjeli kineske hrane i posebnog načina pripreme povrća, ovo jelo naručite ovdje.

Pregled ostalih restorana koji nude dostavu u centru Zagreba, pogledajte na Jelovnik.hr.