Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slavni Diktator viđen je u Opatiji na dodjeli Porina

None Foto: Blitz 3

Veliki ljubitelj glazbe, Vrhovni Vođa Wadiyae, koji uskoro u Hrvatskoj otvara Veleposlanstvo, viđen je na ovogodišnjoj dodjeli Porina u Opatiji.

Kako doznajemo, obožava hrvatsku glazbu i već je nekoliko godina u kontaktu s nekolicinom naših glazbenika i glazbenica. Nitko od njih nije htio komentirati navedeno. 

Iako Aladeen sije strah u srcu Zapada, omiljen je među svim zapadnjačkim zvijezdama koje se tuku ne bi li s njime provele imalo vremena. Poznat je kao velikodušni organizator zabava, na kojima često nastupaju poznata imena svjetske glazbene scene. Nedavno je Dionne Warwick nastupala na proslavi njegovog rođendana, za što je dobila potpuno neočekivani poklon - 5 milijuna dolara - beskrajno je dobar Vođa Wadiyae. Posjet gospođe Warwick predstavlja gostovanje najuglednije slavne osobe u Wadiyai nakon što je privatni mlažnjak Mariah Carey bio skrenut u Wadiyau 2007. godine. Da li je pozvao nekog od hrvatskih muzičara tokom njegovog boravka u Opatiji,  da gostuje u Wadiyai, još uvijek nije poznato medijima.

Pogledajte film Diktator među prvima pretpremijerno 15. i 16. 05. svibnja u multipleksima CineStar. Ulaznice su u pretprodaji, a možete ih kupiti i on line.

U svim ostalim kinima možete ga pogledati od 17. svibnja.

Trailer za film pogledajte u galeriji.