To je to što me zanima!

Blago u bakinoj garaži: Našla je aute vrijedne 3,5 milijuna kuna

SAD: Studentica naglašava da je baka ionako planirala uskoro maknuti automobile iz garaže pa se nada da će baka prihvatiti prijedlog da se vozila obnove i prodaju
Vidi originalni članak

Studentica iz SAD-a je na Redditu nedavno objavila kako je u bakinoj garaži pronašla dva vrlo vrijedna automobila. Dva automobila iz 1980-ih - Lamborghini Countach i Ferrari 308, godinama su bili prekriveni dekama, plahtama, starom odjećom i stvarima. 

Studentica je objasnila kako je njezin djed nekada iznajmljivao egzotične automobile no prestao se time baviti nakon što su mu troškovi osiguranje postali preskupi. 

- Automobile je zadržao umjesto da ih proda, ne pitajte me zašto - napisala je studentica. Dodala je kako je bilo predivno i neobično vidjeti tako nešto lijepo u takvom stanju.

- Ja sam samo studentica i ne razumijem se baš u aute, ali se nadam da će ih netko u obitelji naslijediti i da će im vratiti njihov stari sjaj - kaže.

Naglašava da je baka ionako planirala uskoro maknuti automobile iz garaže pa se nada da će baka prihvatiti prijedlog da se vozila obnove i prodaju. 

Bijeli Lamborghini je izgleda vrlo rijedak. Čini se da je riječ specijalnom izdanju kojih je napravljeno samo 321. Mogao bi vrijediti 350.000 funti (oko 2,8 milijuna kuna).

Ferrariju 308 su kotači ukradeni no kada se obnovi mogao bi postići vrijednost od 80.000 funti (oko 659.000 kuna), piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Drago260374 22.08.2018.

    Kako možeš naći nešto što već godinama stoji u garaži,koja glupost od novinarstva i novinara !

  • 22.08.2018.

    bit ce para puno

  • kanader 22.08.2018.

    Ako nije znala prije za te automobile nije ni zaslužila dolar od njih. Znao sam gdje stoji kod mojih dide i bake svaki šaraf, metla, kulen i rakija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare