Blizanci će oženiti blizanke i svi će živjeti u jednom stanu

Na medeni mjesec će odvojeno, ali samo nekoliko dana. Oba para idu na Floridu te bi trebali nekoliko dana skupa provesti u Disney Worldu. Nakon toga će se zajedno useliti u stan
Vidi originalni članak

Jednojajčani blizanci iz Michigana će oženiti jednojajčane blizanke gotovo u isto vrijeme. Zack Lewan (24) i njegova zaručnica Krissie Bevier (24) će se vjenčati 3. kolovoza, a Nick Lewan i njegova zaručnica Kassie Bevier će se vjenčati samo dan kasnije.

Nakon medenog mjeseca zajedno će se useliti u dvosobni stan. Krissie i Kassie su nerazdvojne od rođenja, a isto vrijedi i za braću Zacka i Nicka.   

- Kad si blizanka onda ništa ne radiš sama - kaže Krissie.  Na medeni mjesec će odvojeno, ali samo nekoliko dana. Oba para idu na Floridu te bi trebali nekoliko dana skupa provesti u Disney Worldu. Kassie i Nick su se prvi upoznali i to na sveučilištu prije četiri godine. Na prvi spoj u crkvu su doveli sestru odnosno brata. Krissie i Zack su odmah "kliknuli" i počeli su ubrzo nakon toga hodati. Blizanci su svoje buduće supruge zaprosili u isto vrijeme, prošle godine tijekom obiteljskog izleta. 

- Iako puno toga radimo zajedno, ipak je svaki od nas pojedinac. Drugačije izgledamo i imamo različite interese i zbog tih razlika se poštujemo - kaže Zack. Dodaje kako su si "kliknuli" jer dijele iste obiteljske vrijednosti, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata
Komentari (17)
 • Deleted user

  I koji puta se zabuniti....

  2. 8. 2018,   21:49
 • burky1990

  Pa ti znaj ko tu koga jebe

  2. 8. 2018,   22:40
 • simunicevdom

  Dobar cetvorac

  2. 8. 2018,   22:28
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.