Blizanci plakali jer su ih htjeli razdvojiti, a ovo ih je smirilo...

SAD: Kada su nam rekli da ćemo dobiti blizance, odmah smo pomislili kako će oni sigurno biti jako bliski i da će se podupirati cijeli život. Ova snimka je to potvrdila, kaže otac dječaka Dane
Vidi originalni članak

Weston i Caleb Lyman iz Orlanda na Floridi su snimljeni kratko nakon rođenja 28. veljače. Snimio ih je otac Dane. Na snimci se vidi kako su blizanci počeli histerično plakati kada su ih liječnici pokušali razdvojiti. Čim su ih vratili nazad odnosno spojili obraz na obraz prestali su plakati. 

- Osjećamo se vrlo zahvalno na Uskrsni ponedjeljak. Prije pet tjedana pridružili su nam se naši blizanci. Ovaj sam video snimio ubrzo nakon poroda - napisao je Dane na Facebooku u travnju. 

- Moja supruga Lisa nije to mogla vidjeti i nije znala što se dogodilo. Kada sam joj pokazao video, bila je jako zahvalna što sam snimio taj trenutak - kaže Dane. Dane i Lisa su i roditelji dvaju djevojčica, a kažu da su se dječaci rodili četiri tjedna ranije no porod je dobro prošao i blizanci su zdravi. 

- Kada su nam rekli da ćemo dobiti blizance, odmah smo pomislili kako će oni sigurno biti jako bliski i da će se podupirati cijeli život. Ova snimka je to potvrdila već u počecima njihovog života. Čudno nam je da smo snimkom privukli toliko pažnje, ali nadamo se da smo njome nekome uljepšali dan  - kaže Dane, piše News Center Maine. 

Idi na 24sata
Komentari (17)
 • Tigar 74

  Hahaa.. Nevjerojatno koji instinkt, koja povezanost.. čudo! :)

  18. 5. 2018,   20:21
 • AndjelkoMarkulin

  "dvaju djevojčica" - how yes no...

  18. 5. 2018,   21:42
 • playfreak

  Srece najvece!!

  18. 5. 2018,   21:36
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.