To je to što me zanima!

Bobi, di je Timmy? Jedan bez drugog neće ići ni na toalet!

Nerazdvojni su. Kad kćer šeta Bobija, Timmy ostane doma. Uvijek mijauče i želi pobjeći za njim, rekla nam je Anitina mama Jagoda iz Pokupskog Cerja. U svibnju su zajedno proslavili i rođendan
Vidi originalni članak

Maca Timmy psa Bobija vječno ‘zlostavlja’. Stalno mu ulazi u kućicu i spava kod njega iako ima svoju. Bobi je veliki kavalir pa Timmyu uvijek popusti, rekla je vlasnica Anita Jukić iz Pokupskog Cerja. Bobi je kod njene obitelji već šest, a Timmy godinu dana.

Brižni mješanac inače ne voli mačke. Na susjedovu mačku uvijek laje, ali svoju micu Timmy naprosto obožava.

- Nerazdvojni su. Kad kćer šeta Bobija, Timmy ostane doma. Uvijek mijauče i želi pobjeći za njim - rekla nam je Anitina mama Jagoda. U svibnju su zajedno proslavili i rođendan .

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 30.07.2018.

    Muž i ja kad smo kupili kuću i uselili u nju nakon 2 dana smo nabavili psa, a nakon 14 dana mačku. Od početka su ekipa. I sad nakon godinu dana ona ima mačića i njih troje zajedno spavaju u psečjoj kućici.

  • sikirikanac 30.07.2018.

    Koliko "smrtnih" neprijatelja među životinjskim vrstama je čak odhranilo jedni druge a i vidimo nerazdvojna prijateljstva a mi, ljudski rod prijetimo sami sebi međusobnim istrebljenjem! Nema šta, prštimo od inteligencije a da o ljudskosti ne pričamo! Danaz u životinjama prevladava više čovječnosti nego u ljudima a više zvijeri u čovjeku nego u đungli!

  • 30.07.2018.

    Kako su slatki..😊🐶😺

Komentiraj...
Vidi sve komentare