'Božji čin!': Trudnica poginula, a beba je izletjela iz maternice!

Majka se vozila na kamionu koji je prevozio daske. Vozilo se prevrnulo te je majka pala, a daske su joj rasporile maternicu iz koje je izašla živa beba. Curica je u bolnici i dobro se oporavlja
Vidi originalni članak

Bit ću iskren. To je Božje djelo. Nakon onoga što sam vidio, nemam pojma kako je uspjela preživjeti. Majka je bilo ispod nekoliko drvenih dasaka, bilo je vrlo emotivno. Djevojčicu smo nazvali Giovanna (Ivana) što znači Bog je milostiv, rekao je bolničar Elton Fernando Barbosa.

On i kolege su ostali zatečeni nakon što su nakon prometne nesreće u Brazilu pronašli tek rođenu bebu. Majka djeteta je putovala na kamionu koji je prevozio daske. Kamion je vozio Jonathan Ferreira koji je rekao policiji da ženu nije poznavao nego da joj je pružio prijevoz.

On će biti optužen da je izazvao prometnu nesreću u kojoj je nesretna žena poginula. Izgubio je kontrolu nad vozilom te se kamion prevrnuo.

Trudnica je pala s kamiona i na nju su pale daske koje su joj rasporile trbuh. Žena je poginula no uslijed nesreće iz njezine je utrobe ispala beba. Curica gotovo nije imala niti ogrebotinu jer je pala na travu, ali pupčana vrpca nije bila strgana. Majku policija još nije identificirala. Žena kod sebe nije imala nikakve dokumente te su pozvali njezinu obitelj da se javi, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata
Komentari (57)
 • Crnbog

  Definitivno bojije djelo, on voli ovakve bizarne i nasilne smrti..

  31. 7. 2018,   06:55
 • slučajni_namjernik

  Jakog ti boga...

  31. 7. 2018,   07:03
 • kradljica

  Možda bi ga trebalo zamoliti da ne radi čuda.

  31. 7. 2018,   07:40
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.