To je to što me zanima!

Ispred spomen-ploče slikala se polugola: 'Svidjelo bi im se...'

Lauren Henson, umjetničkog imena Indiana, fotografirala se ispred spomen-ploče poginulim vojnicima u crkvi u Londonu te izazvala burne reakcije svojih pratitelja na Instagramu
Vidi originalni članak

Ovo pokazuje da nemaš nikakvog poštovanja prema ljudima koji su dali život za ovu zemlju, napisao je jedan od pratitelja ispod slike Lauren Henson koja se fotografirala polugola ispred kamene spomen-ploče poginulim borcima u crkvi u Londonu. 

Lauren, čije je umjetničko ime Indiana, skinula je majicu i grudnjak te se, pokrivajući rukama grudi, fotografirala u kratkim hlačicama i tenisicama za Instagram. 

Pop zvijezda u usponu i majka dvoje djece objavila je još nekoliko fotografija, a na zadnjoj je objasnila zašto misli da njezino poziranje nije neprikladno. 

- Ova imena iza mene, ovi muškarci koji su poginuli boreći se za našu slobodu. Živim u slobodnom svijetu koji su oni stvorili i evo me, prihvaćam svoje tijelo i slobodna sam. Stavite me 100 godina ranije, pred te vojnike, što bi oni mislili? Što bi rekli? Mislim da izgledam dobro ispred ovog zida. Nisam ovo napravila da nekog uzrujam  i mislim da fotografije nisu uvredljive. Štoviše, tko god je gledao moj Instagram profil, mogao je ovo već vidjeti... Naravno da imam poštovanja prema palim borcima. Ako sam ikoga uvrijedila, to nije bila moja namjera - napisala je Indiana na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 07.09.2018.

    to nije mjesto za skidanje

  • San_mames 07.09.2018.

    I onda kad ih siluju treba ih sazaljavat jadne da zaplacem pa sta se koji k skidas gola kozo plitka

  • I.r.a. 07.09.2018.

    Sva pamet joj je u trokutu obrijanom ili ne al triba bit pametan za to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare