To je to što me zanima!

Mamma mia, polizia! Talijanska policajka uvodi red na Korčuli

Korčulane je u srijedu oduševio talijansko-hrvatski policijski par. Bili su nasmijani i dobro raspoloženi i pomagali ljudima sa svim informacijama koje su im bile potrebne...
Vidi originalni članak

Šetali su ACI Marinom i svima bili na raspolaganju. Simpatična policajka iz Italije u pratnji hrvatskog kolege patrolirala je jučer Korčulom. U splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi početkom sezone predstavili su 16 stranih policajaca koji će ovoga ljeta raditi na širem splitskom području.

POGLEDAJTE GALERIJU:

 

Policajci su u Split stigli iz Češke, Slovačke, Poljske, Njemačke i BiH,  Italije te Francuske, ukupno 19 iz sedam država.

- Svi želimo napraviti najviše što možemo da se svaki naš gost osjeća najsigurnije na ovom području. Neki od danas predstavljenih stranih policajaca se višekratno vraćaju na naše područje, a to je dokaz da smo dobri domaćini i da ovaj projekt dobro funkcionira - istaknuo je načelnik PU splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić na početku turističke sezone.

Strani policajci službu obavljaju u odorama država iz kojih dolaze, a u situacijama kada to bude potrebno i u civilu. Cijelo vrijeme s njima su hrvatski policajci, gdje god postoji potreba bilo kojeg stranog državljanina koji želi kontakt ili pomoć svoje policije.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • kardinall 17.08.2018.

    Svacam zasto je stigla Njemacka policija ,talijanska itd ...ali BIH ??????

  • 16.08.2018.

    zgodna policajka

  • Mrki Medo 16.08.2018.

    čini mi se da ima bolju kvalitetu uniforme od našeg pajdaša

Komentiraj...
Vidi sve komentare