To je to što me zanima!

Mislila da je to još jedan radni vikend, ali Martino je kleknuo...

Pulski ugostitelj Martino Kovačić zaprosio je zagrebačku gastro blogericu Lanu Ožbolt u Puli gdje su na festivalu hrane zajedno radili i prodavali svoje specijalitete..
Vidi originalni članak

Da se romantične prosidbe ne događaju samo u hollywoodskim filmovima dokaz je prosidba zaljubljenog Puljanina u "Titovom parku" . Naime, mladi pulski ugostitelj Martino Kovačić zaprosio je svoju djevojku, zagrebačku gastro blogericu Lanu Ožbolt na neočekivan način. 

Njih dvoje su u sklopu festivala hrane, "Food in motion street", imali kućicu sa svojim gastro specijalitetima. Lana do zadnjeg trenutka nije znala sto joj je Martino spremio, od malog filma te do video veze s roditeljima koji su mladencima uputili čestitke.

Njezino zbunjeno i u isto vrijeme sretno lice oduševilo je njenog voljenog, a i sve posjetitelje festivala. Presretna buduća mladenka rekla je 'da', a Martino ju nije mogao prestati grliti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.07.2018.

    nek im je sretno...prošla sam parkom par puta... uvijek je bilo gužve , zato što su mirisi hrane nevjerojatno privlačili ...

  • Judita👥 23.07.2018.

    O,..how nice 😂

  • Mthesecond 23.07.2018.

    Opet ta klecanja..Sto ima originalno u tome? :)) I od koga smo pokupili taj smijesni obicaj..Ne znam da se ranije to prakticiralo..Klecati pred zenom,moljakati je za njenu ruku...To si nikad ne bih dozvolio :))) Ja bih ipak muski to odradio..Haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare