Na groblju snimili vražju lutku? 'Ovo je jezivo, prati me očima!'

Video je snimila žena u Brazilu no snimka se pojavila i u medijima u Meksiku. Neki kažu da je to "vražja lutka", a neki da je micanje očiju zapravo trik, odnosno optička iluzija
Vidi originalni članak

Lutak koji podsjeća na opsjednutog Chuckyja snimljen je kako sjedi na groblju i očima slijedi kameru. Video se vrlo brzo proširio društvenim mrežama i u samo jednom danu pogledalo ga je više od 341.000 ljudi. Pored dječje igračke odjevene u bijelo nalazi se dječja bočica koja je napunjena tekućinom koja izgleda kao krv.

Video je snimila žena u Brazilu, no snimka se pojavila i u medijima u Meksiku. Neki kažu da je to "vražja lutka", a neki da je micanje očiju zapravo trik odnosno optička iluzija.

U Meksiku tisuće lutaka vise s drveća

No, u Meksiku strašne lutke nisu neka novost.

Čak i postoji cijeli otok koji je posvećen upravo njima. Dva sata vožnje od Mexico Cityja  nalazi se otok na kojem tisuće jezivih lutaka vise s drveća. Postavio ih je muškarac koji je htio otjerati duh djevojčice koja se tamo utopila. Julian Santana Barrera je krivio sebe jer nije uspio spasiti curicu, a kasnije na mjestu na kojem se ona utopila vidio lutku kako pluta. Nakon toga je čuo korake, šapat i vriskove.

Lutke je postavio u šumi u kojoj je i sam nekoliko godina kasnije umro misterioznom smrću. 

Idi na 24sata
Komentari (15)
 • *Filomena*

  da su lutke stavili u kafić, sigurno ne bi bio isti efekt kao sa groblja..

  21. 3. 2018,   08:54
 • Internet_policija

  Najstrašnije od svega je snimanje okomito.

  20. 3. 2018,   21:50
 • Deleted user

  Ja sem videl krdo belih krava🍺🍺🍺🍺🍺

  20. 3. 2018,   21:04
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.