Najgori pljačkaš ikad: Ispao mu pištolj i skoro ostao bez hlača

Da bi se spasio potpunog fijaska, pljačkaš je tada pokušao doći iza pulta i uzeti oružje, ali nije se mogao popeti preko stola pa je odustao i pobjegao praznih ruku...
Vidi originalni članak

Čovjek iz američke države Colorado mogao bi ponijeti titulu najgoreg pljačkaša na svijetu nakon što mu je plan pljačke trgovine e-cigareta neslavno propao. U ključnom trenutku, pištolj kojim je trebao zaprijetiti prodavačici iskliznuo mu je iz ruke i pao iza pulta, odbio se o stolicu i završio pred nogama prodavačice koja ga je dohvatila. 

Da bi se spasio potpunog fijaska, pljačkaš je tada pokušao doći iza pulta i uzeti oružje, ali nije se mogao popeti preko stola pa je odustao i pobjegao praznih ruku. Da stvar bude gora, dok je bježao, pale su mu i hlače. 

- Ne želim umanjivati ozbiljnost situacije u kojoj smo se našli, ali ovaj čovjek stvarno spada među najgluplje kriminalce na svijetu, rekao je vlasnik trgovine Chris Burgess za Denver Post.

Preporučio mu je i da si nađe novu karijeru. Policija sada traži pljačkaša, a istraga se fokusira na otiske prstiju koje je ostavio na pištolju. 
 

Idi na 24sata
Komentari (6)
  • Big💥Bang

    Hahahahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Lažni pištolj i pljačka za nastavak filma "Glup i gluplji".

    8. 9. 2018,   08:59
  • napoleonovsin77

    haha nije on za lopova

    10. 9. 2018,   20:53
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.