To je to što me zanima!

Najgori pljačkaš ikad: Ispao mu pištolj i skoro ostao bez hlača

Da bi se spasio potpunog fijaska, pljačkaš je tada pokušao doći iza pulta i uzeti oružje, ali nije se mogao popeti preko stola pa je odustao i pobjegao praznih ruku...
Vidi originalni članak

Čovjek iz američke države Colorado mogao bi ponijeti titulu najgoreg pljačkaša na svijetu nakon što mu je plan pljačke trgovine e-cigareta neslavno propao. U ključnom trenutku, pištolj kojim je trebao zaprijetiti prodavačici iskliznuo mu je iz ruke i pao iza pulta, odbio se o stolicu i završio pred nogama prodavačice koja ga je dohvatila. 

Da bi se spasio potpunog fijaska, pljačkaš je tada pokušao doći iza pulta i uzeti oružje, ali nije se mogao popeti preko stola pa je odustao i pobjegao praznih ruku. Da stvar bude gora, dok je bježao, pale su mu i hlače. 

- Ne želim umanjivati ozbiljnost situacije u kojoj smo se našli, ali ovaj čovjek stvarno spada među najgluplje kriminalce na svijetu, rekao je vlasnik trgovine Chris Burgess za Denver Post.

Preporučio mu je i da si nađe novu karijeru. Policija sada traži pljačkaša, a istraga se fokusira na otiske prstiju koje je ostavio na pištolju. 
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 10.09.2018.

    haha nije on za lopova

  • Big💥Bang 08.09.2018.

    Hahahahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Lažni pištolj i pljačka za nastavak filma "Glup i gluplji".

Komentiraj...
Vidi sve komentare