To je to što me zanima!

'Nisam se dirala po grudima, to je bila samo snimka s ukusom'

Kaže da joj nikako nije bila namjera obezvrijediti vojnike jer su se i njena dva djeca borila u ratu. Dodaje i da je lokaciju snimanja odabrala zbog dobrog osvjetljenja...
Vidi originalni članak

Lauren Henson (31), majka dvoje djece koja se polugola fotografirala ispred spomenika herojima Prvog svjetskog rata u Londonu i to objavila na Instagramu, šokirala je svjetsku javnost. Dan nakon što je vijest o njoj obišla svijet, odlučila je reagirati. 

- Ja sam vrlo seksualna osoba. Ta fotografija nije bila ni provokativna ni štetna već umjetnička. To je bio način na koji se ja izražavam, moj spomen borbi za svoju slobodu jednako kako su se ovi junaci rata izborili za našu slobodu, rekla je Henson. 

SAMO U HLAČICAMA Ispred spomen-ploče slikala se polugola: 'Svidjelo bi im se...'

Lauren, čije je umjetničko ime Indiana, skinula je majicu i grudnjak te se, pokrivajući rukama grudi, fotografirala u kratkim hlačicama i tenisicama za Instagram, piše The Sun

Kaže da joj nikako nije bila namjera obezvrijediti vojnike jer su se i njena dva djeca borila u ratu. Dodaje i da je lokaciju snimanja odabrala zbog dobrog osvjetljenja: 

- Žao mi je ako sam bilo koga uvrijedila. Nisam se dirala po grudima, to je bila snimka s ukusom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 14.09.2018.

    Ma nebitna si

  • lisasimpson 13.09.2018.

    Njena dva djeca hahah staa??

  • Big💥Bang 08.09.2018.

    Nit je umjetnost, nit je provokativno, već jadno. Već viđeno skretanje pažnje na sebe na degutantan način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare