Osvetila se bivšem ljubavniku, i to na dan - njegovog vjenčanja!

Nakon što joj se bivši ljubavnik odlučio ipak vjenčati dugogodišnjom djevojkom, konobarica iz Las Vegasa je stavila njihove zajedničke slike na Instagram, uz hashtag određen za vjenčanje mladenaca
Vidi originalni članak

Mayra Angel, konobarica iz Las Vegasa šokirala je svatove svog bivšeg ljubavnika Coryja Perlsona jer je uoči vjenčanja napravila lažni profil na Instagramu pod imenom „Ljetna afera“. Tu je stavila fotografije nje i mladoženje. Ispod svake te slike stajao je hashtag predviđen za vjenčanje.

Naime, Cory Perlson i odabranica njegov srca, dugogodišnja djevojka Brianna Ehland, odlučili su  na Instagramu napraviti hashtag  #theperlsons pod kojim bi svi njihovi gosti stavljali slike sa proslave glamuroznog vjenčanja u dvorcu Oheka na Long Islandu.

Konobarica je tvrdila da je sa mladoženjom imala aferu tijekom prošle godine. On i Brianna Ehland, inače zaposlena kao jedna od Trumpovih izvršnih direktorica, i tada su bili u vezi. Mladoženja je negirao da je ikada bio u ikakvoj vezi sa Mayrom.

Mayra se toliko zaljubila u Coryja da je čak istetovirala njegove inicijale na rebra.

Instagram na kojem je objavljivala fotografije ugašen je poslije vjenčanja ali svatko tko je pretraživao slike sa svadbe mogao je vidjeti koga je ljubovao mladoženja prošle godine i kako mu vjernost nije jača strana

Vjenčanje ipak nije otkazano, a novopečeni supružnici zatražili su da se konobarici odredi zabrana pristupa.

Idi na 24sata
Komentari (133)
 • djevojka Lili

  Ne razumijem zašto je podignuta kaznena prijava? Pa djevojka je samo objavljivala vlastite fotografije na kojima je mladoženja. Ako su autentične, temeljem čega je dignuta kaznena prijava? Jel njezin problem što je mladoženja varalica?

  2. 9. 2018,   14:46
 • sunčanana

  Usrećila se ova udajom. 😂

  2. 9. 2018,   14:54
 • vilo moja_

  Pravi ženskaroš...i dalje će varati..

  2. 9. 2018,   14:49
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.