To je to što me zanima!

Ovo je boljelo: Bježala policiji pa propala kroz strop trgovine

Nakon što je posumnjao da mu pokušavaju platiti ukradenom kreditnom karticom, trgovac je mladom paru pozvao policiju. Ono što je uslijedilo nakon toga bio je bijeg koji bi vas mogao nasmijati do suza.
Vidi originalni članak

S karmom nema šale, a jedna je Kanađanka to naučila na teži način nakon što je piće u jednoj trgovini u Kanadi pokušala platiti ukradenom karticom. 

Trgovac je njoj i njenom partneru pozvala policiju, a kada su se policajci pojavili, bacili su se na savladavanje upravo njega dok je Kanađanka odlučila - pobjeći. 

Kao što možete vidjeti na zaista urnebesnoj snimci, ona je prvo pobjegla u neku od stražnjih prostorija te se poprilično vješto popela u ventilaciju. No, samo nekoliko trenutaka kasnije njen je plan završio poprilično bolno. Ona je naime ispala iz ventilacije i kroz strop trgovine pala na jednu od polica.

Nakon toga ju je uhvatila policija, a nesretna Kanađanka i njen partner sada čekaju suđenje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 02.07.2018.

    bijeg kao u nekom filmu

  • željkopz 02.07.2018.

    Vidite kako cura dize ruke i leze na pod, e da je to bila amerika i crnac ili crnka, oni bi upli prstom u policajca i psovali mu mater mozda lazno se pretvarali da imaju oruzje pa bi ih policajac ubio, onda bi crncima policajac bio kriv i vikali bi rasizam hahaha.

  • Big_Daddy 👊😎 02.07.2018.

    Ovo me podsječa na scenu iz Battleship-a kad je Alex hopper provalio u Kineski dučan zbog chicken burrita :-D :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare