To je to što me zanima!

Piton gmiže za curicom (5), a ona ga pogledala i - pomazila...

Velika Britanija: Pitoni su divlje životinje. Ja osobno ne bih nikada dopustio malom djetetu da bude u društvu takve zmije, rekao je Tom Hudak, stručnjak za gmazove
Vidi originalni članak

 Ed Taoka je već na Facebooku i YouTubeu objavio nekoliko snimaka svoje kćeri (5) koja se igra s pitonima Sonny i Cher. Zadnji video izazvao je dosta reakcija. Na njemu se vidi kako žuti piton dug oko 3,9 metara gmiže za curicom.  Piton se u jednom trenutku "podigao" i curica ga je pomazila.

Ed je pod videe napisao kako zmije nisu čudovišta željna krvi te da se u medijima zbog njih često potpuno krivo stvara panika i paranoja. Navodi i kako želi pokazati što se događa ako se o pitonima netko dobro brine i ako žive u kućnom okruženju.

Navode i da je njihovu curicu mačka ugrizla više puta, kornjača ju je ugrizla jednom, a piton nikada. Ed koji s obitelji i ljubimcima živi u Londonu  je objavio i snimku na kojoj se vidi kako njegova kći spava na kauču dok pored nje gmiži piton.

Ed tvrdi da je njegova kći savršeno sigurna u društvu pitona.  Tom Hudak, stručnjak za gmazove kaže da su pitoni mnogo nježniji nego to ljudi misle. 

- No pitoni su divlje životinje. Ja osobno ne bih nikada dopustio malom djetetu da bude u društvu takve zmije - rekao je Hudak, piše InsideEdition. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • sikirikanac 03.08.2018.

    Točno se vidi da ju "njuška" kao potencijalni plijen jer zašto bi ju inače "ispipavao" nije pas da zaigrano njuška! Očito procijenio da nije dovoljno zasitan zalogaj!

  • Rocking Roller 02.08.2018.

    Tako je pričala neka djevojka veterinaru kako se njen piton stalno legne kraj nje i ispruži uz nju... Kad je čula komentar riješila ga se isti dan. A odgovor je bio "mjeri te, provjerava može li te progutati". I to nije bila nikakva zaj....cija. Još je bio premlad i premali da bi ju odlučio napasti, ali po njegovom ponašanju taj bi se napad jednom dogodio.

  • 1234 02.08.2018.

    Ajme uzas sad nema sanse veceras zaspat a jadno dite samo se madam da nece zavrsit kao objed tom stvorenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare