To je to što me zanima!

'Qashqai će dijeliti sva tri moja vozača, ja ću biti suvozačica'

Štefica Hlad (61) iz Zaprešića stigla je na primopredaju Nissan Qashqaija u društvu supruga i zeta. Štefica je izvučena 14. studenog u prostorijama redakcije 24sata
Vidi originalni članak

Lijepo, prekrasno, neopisivo... Ma ne znam više koji epitet bih dala ovome. I dalje ne mogu vjerovati, izvan sebe je Štefica Hlad (61) iz Zaprešića, dobitnica Nissan Qashqaija u nagradnoj igri 24sata. Štefica je na primopredaju u Autokuću Baotić stigla u društvu supruga Vlade i zeta Tomislava.

- U kući imam tri vozača pa će oni dijeliti ovaj auto. Suprug, kći i zet. Meni je ipak najudobnije na suvozačkom sjedalu, tamo sam najsigurnija, nastavlja kroz smijeh Štefica i otkriva:

- Pretplatnik sam 24sata, igram vaše nagradne igre godinama i ovo mi je prva nagrada. Bila bih sretna s bilo kakvom nagradom, ali auto je ipak auto. I dalje sam van sebe od sreće, iskrena je Zaprešićanka.

Automobil za prvi put i nije loša nagrada, zar ne? Štefica je ponosno sjela u svog novog limenog ljubimca i odvezla se kući u sigurnom društvu supruga i zeta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marina1990_1 12.01.2018.

    Sta vise igram vise mi se cini da je su ove igre namistene...

  • _l_ 11.12.2017.

    valjda neće biti:" zete, a šta sad?" , sad zovi hak

  • miki8787 09.12.2017.

    Dobitci uvijek odu nekom iz Zagreba i okolice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare