'Qashqai će dijeliti sva tri moja vozača, ja ću biti suvozačica'

Štefica Hlad (61) iz Zaprešića stigla je na primopredaju Nissan Qashqaija u društvu supruga i zeta. Štefica je izvučena 14. studenog u prostorijama redakcije 24sata
Vidi originalni članak

Lijepo, prekrasno, neopisivo... Ma ne znam više koji epitet bih dala ovome. I dalje ne mogu vjerovati, izvan sebe je Štefica Hlad (61) iz Zaprešića, dobitnica Nissan Qashqaija u nagradnoj igri 24sata. Štefica je na primopredaju u Autokuću Baotić stigla u društvu supruga Vlade i zeta Tomislava.

- U kući imam tri vozača pa će oni dijeliti ovaj auto. Suprug, kći i zet. Meni je ipak najudobnije na suvozačkom sjedalu, tamo sam najsigurnija, nastavlja kroz smijeh Štefica i otkriva:

- Pretplatnik sam 24sata, igram vaše nagradne igre godinama i ovo mi je prva nagrada. Bila bih sretna s bilo kakvom nagradom, ali auto je ipak auto. I dalje sam van sebe od sreće, iskrena je Zaprešićanka.

Automobil za prvi put i nije loša nagrada, zar ne? Štefica je ponosno sjela u svog novog limenog ljubimca i odvezla se kući u sigurnom društvu supruga i zeta.

Idi na 24sata
Komentari (3)
 • Marina1990_1

  Sta vise igram vise mi se cini da je su ove igre namistene...

  12. 1. 2018,   07:16
 • _l_

  valjda neće biti:" zete, a šta sad?" , sad zovi hak

  11. 12. 2017,   09:43
 • miki8787

  Dobitci uvijek odu nekom iz Zagreba i okolice.

  9. 12. 2017,   11:00
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.