Sa sadnicom 'trave' je ušetao u TV prijenos o zapljeni - droge

U prilično nevjerojatnom spletu događaja, u live TV prijenos o velikoj zapljeni marihuane u kadar je ležerno ušetao muškarac u rukama noseći poveću sadnicu iste
Vidi originalni članak

TV ekipa lokalne britanske postaje KMTV dobila je zadatak koji će se nesumnjivo prepričavati generacijama. 

Reporter na terenu Cameron Tucker upravo je uživo izvještavao o velikoj zapljeni marihuane u Kentu u Velikoj Britaniji. Reportaža se bavila policijskom akcijom u kojoj je u kućici sa slamnatim krovom para Yvette i Neila Hartleyja pronašla 88 sadnica marihuane

- Susjedi vjerojatno nisu ni slutili da se u ovom mirnom idiličnom seoskom dijelu Kenta, u kućici iza mojih leđa, uzgajao kanabis - izjavio je reporter u live prijenosu. 

U nevjerojatnom spletu događaja, usred javljanja uživo u kadar iza leđa reportera ušetao je muškarac noseći u rukama golemu sadnicu koja prilično podsjeća na - marihuanu, piše britanski Sun.

Vidjevši TV kamere, muškarac je na trenutak šokirano zastao i zatim je počeo panično trčati, ne ispuštajući svoju biljku. Novinar na terenu, baš je u tom trenutku pokazivao na kućicu u smjeru muškarca koji se dao u puni sprint i svoj live izvještaj priveo kraju.

Snimku TV prijenosa nije propustila ni lokalna policija u Kentu, no oni kažu da prema njihovim saznanjima, nije počinjen nikakav zločin. Pojavile su se i spekulacije je li se ovaj incident stvarno dogodio ili je riječ o namještaljci, no kako god bilo, sasvim sigurno je riječ o jednom od urnebesnijih TV trenutaka.

Idi na 24sata
Komentari (6)
 • dion

  Kiša pada, trava raste. Mi je sušimo, pa popušimo.

  17. 5. 2018,   16:30
 • Loš_sin

  Ahahaha

  17. 5. 2018,   15:52
 • Deleted user

  Bas smijesno trci kao Owens haha

  17. 5. 2018,   16:01
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.