To je to što me zanima!

Stevi je Gospić postao 'Gospič': U tri riječi napisao dvije greške

Gospič diše Hrvatski, napisao je Stevo Culej u Facebook postu i u samo tri riječi uspio napisati dvije greške. U Gospiću je inače obilježena 25. godišnjica operacije Medački džep
Vidi originalni članak

Operacija Medački džep donijela je Gospiću mir i slobodu, njome je osnažena vjera u pobjednički karakter Hrvatske vojske, na tu akciju moramo biti ponosni, poručio je u nedjelju izaslanik predsjednika Vlade, ministar obrane Damir Krstičević sa svečane akademije održane u Gospiću u povodu 25. obljetnice vojno redarstvene operacije (VRO) Medački džep. 

Među brojnim političarima u Gospiću u nedjelju je bio i Stevo Culej koji se na Facebooku pohvalio kako mu je drago što je među Gospićanima te je napisao "Gospič diše Hrvatski". 

Njima zasigurno nije drago što je Culej uspio Gospić napisati krivo. No, u samo tri riječi on je ponovio još jednu grešku pa je i hrvatski napisao velikim slovom. U međuvremenu je uklonio objavu.

Akcija je pokazala pobjednički karakter HV-a

Operacija Medački džep, nakon prethodne uspješne operacije Maslenica, bila je nastavak povratka okupiranih hrvatskih teritorija, rekao je Krstičević na svečanoj akademiji kojoj su bili brojni predstavnici vojne, političke i crkvene vlasti, brojni pripadnici ratnih postrojbi. Podsjetio je da su pobunjeni Srbi svakodnevno topništvom terorizirali stanovništvo Gospića, onemogućavali mu normalan život. 

Akcija je uspješno neutralizirala topničke ugroze i u organizacijskom smislu pokazala da je Hrvatska vojska dosegla pobjednički karakter, organiziranost i opremljenosti za složene vojne akcije i operacije, naglasio je. 

Ministar je, kasnije, na novinarske upite o mrljama Medačkog džepa i osudi zapovjednika Mirka Norca za kršenje ratnog prava, poručio da "na akciju Medački džep moramo biti ponosni", a što se tiče Norca, da je "bio rat, bio je zapovjednik Zbornog područja Gospić i zbog onoga što se tu dogodilo nosi svoj križ". "Meni je drago što je danas ovdje s nama“, rekao je Krstičević na novinarske upite o Norcu koji je, također, bio u Gospiću. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Bednja_1 10.09.2018.

    Koji ste vi kmetovi , pa nemreš vjerovat

  • johnny19 10.09.2018.

    A šta ste napali jadnog bravara koji nas zastupa u vrhovnom zakonodavnom tijelu RH?

  • 10.09.2018.

    Seljo Culej!

Komentiraj...
Vidi sve komentare