To je to što me zanima!

Svadbena 'fotka' iz Štrigove: 'Dragi, čekaj da uzmem pušku'

Fotografije s vjenčanja ostaju u sjećanju mladencima do kraja života. Novopečeni mladenci Mirjam Potočnik iz Štrigove i Franjo Bukovac iz Slovenije s posebnim veseljem će se sjećati svojih
Vidi originalni članak

Mirjam Potočnik iz Štrigove, mjesta udaljenog 20 kilometara sjeverozapadno od Čakovca i Franjo Bukovec iz Slovenije svoju su ljubav proteklog vikenda okrunili brakom, pišu Međimurske novine.

Nakon što su jedno drugome izrekli sudbonosno 'da', iskoristili su trenutak kako bi ovaj važni životni događaj zabilježili fotoaparatom, kako to i priliči.

No, slika je ispala 'mrvicu' nesvakidašnja jer se Mirjam za tu prigodu ni manje ni više uslikala s - puškom u ruci. Ova fotografija ubrzo je postala hit u štrigovskom kraju te pokrenula lavinu komentara.

Mirjam se već godinama bavi lovom i aktivna je članica lovačkog društva Fazan iz Štrigove. Osim toga, bavi se trbušnim plesom te je zaljubljenica u prirodu.

Čini se da je ljubav prema lovu ipak jača od svega...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Dalibor0704 28.11.2017.

    Dragi, što želiš za rođendan? Pušku. Ne može puška. Ali ja bih pušku. Ne može puška, rekla sam ti. Tko je šef u kući? Ti draga, ali da imam pušku....

  • siviSMUCEK_1 27.11.2017.

    U sta je gadna

  • kažemja 27.11.2017.

    Njoj ni ne treba puška! Kad ju zvijeri vide same pobjegnu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare