To je to što me zanima!

'Trajalo bi i duže da im žena s prozora nije prijetila policijom'

Kod crkvice Sveti Mikula u Splitu mladi par 'bacio' se u akciju u ponedjeljak oko 23 sata. Nisu ih omeli ni prolaznici, a 'u klinču' bi ostali i duže da im jedna žena nije zaprijetila policijom
Vidi originalni članak

Prolazio sam ulicom s prijateljima kad smo vidjeli dečku i curu koji su se prepustili strastima. Nisu ih čak ni omeli prolaznici, kazao je čitatelj koji ih je u Ulici Miljenka Smoje u Splitu snimio u vrućoj akciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da se ljubavnici ne srame prepustiti strastima u javnosti, često možemo vidjeti. Kod crkvice Sveti Mikula u Splitu par je u ponedjeljak oko 23 sata krenuo u akciju.

- Čuo sam stenjanje koje je odzvanjalo uličicom. Akcija je trajala oko pet minuta, a trajala bi i duže da im jedna žena s prozora nije zaprijetila policijom - kaže čitatelj.

Pokraj ljubavnika u zanosu prošao je jedan mladića s vrećicom, zatim drugi no nije im bilo neugodno. Kad su završili, dečko je navukao hlače no nije pružio ruku te pomogao mladoj dami da ustane. Da ih je policija uhvatila, platili bi prekršaj između 180 i 750 kuna.

Zaigrali se kod dječjeg igrališta

Na Rokovu perivoju u Zagrebu u parku punom djece par se prepustio ljubavnom zanosu. Kada su shvatili da ih roditelji gledaju, pobjegli su.

Od stenjanja nisu spavali

Mladi par u splitskoj Bernardinovoj ulici mijenjao je poze, a susjedi su od glasnog stenjanja jedva zaspali.

Na stijeni se prepustili strastima

Ljubavnici u zanosu snimljeni su na plaži u Kostreni. Zanesenom paru problem nije predstavljala niti stijena koju su izabrali.

Vruće noći na autu iza samostana

Nakon ulaska Vatrenih u finale Svjetskog nogometnog prvenstva i turisti na Hvaru su bili vatreni. Strast ih savladala u blizini franjevačkog samostana.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Hydra_1 06.09.2018.

    Ogavno, dno dna

  • bundevablaženka 05.09.2018.

    Zanimljivo, kad se susjedi svađaju, tuku, razbijaju po stanovima nitko ništa ne čuje, ne vidi, ne želi se miješati, a kad je seks u pitanju svi čuju, izadju na balkon da pogledaju, snime koju sliku, video

  • muškirod 05.09.2018.

    Jadno neokusno ponizno životinjsko

Komentiraj...
Vidi sve komentare