'Trajalo bi i duže da im žena s prozora nije prijetila policijom'

Kod crkvice Sveti Mikula u Splitu mladi par 'bacio' se u akciju u ponedjeljak oko 23 sata. Nisu ih omeli ni prolaznici, a 'u klinču' bi ostali i duže da im jedna žena nije zaprijetila policijom
Vidi originalni članak

Prolazio sam ulicom s prijateljima kad smo vidjeli dečku i curu koji su se prepustili strastima. Nisu ih čak ni omeli prolaznici, kazao je čitatelj koji ih je u Ulici Miljenka Smoje u Splitu snimio u vrućoj akciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Your browser doesn’t support HTML5 video

Da se ljubavnici ne srame prepustiti strastima u javnosti, često možemo vidjeti. Kod crkvice Sveti Mikula u Splitu par je u ponedjeljak oko 23 sata krenuo u akciju.

- Čuo sam stenjanje koje je odzvanjalo uličicom. Akcija je trajala oko pet minuta, a trajala bi i duže da im jedna žena s prozora nije zaprijetila policijom - kaže čitatelj.

Pokraj ljubavnika u zanosu prošao je jedan mladića s vrećicom, zatim drugi no nije im bilo neugodno. Kad su završili, dečko je navukao hlače no nije pružio ruku te pomogao mladoj dami da ustane. Da ih je policija uhvatila, platili bi prekršaj između 180 i 750 kuna.

Zaigrali se kod dječjeg igrališta

Na Rokovu perivoju u Zagrebu u parku punom djece par se prepustio ljubavnom zanosu. Kada su shvatili da ih roditelji gledaju, pobjegli su.

Od stenjanja nisu spavali

Mladi par u splitskoj Bernardinovoj ulici mijenjao je poze, a susjedi su od glasnog stenjanja jedva zaspali.

Na stijeni se prepustili strastima

Ljubavnici u zanosu snimljeni su na plaži u Kostreni. Zanesenom paru problem nije predstavljala niti stijena koju su izabrali.

Vruće noći na autu iza samostana

Nakon ulaska Vatrenih u finale Svjetskog nogometnog prvenstva i turisti na Hvaru su bili vatreni. Strast ih savladala u blizini franjevačkog samostana.

Idi na 24sata
Komentari (36)
 • 1955

  Za 180 kn kazne i ja bi hebao !

  4. 9. 2018,   16:47
 • Deleted user

  malo si ovako razmisljam sa viseg gledista ne sa zivotnjskog stalno se gura taj seksizam u danasnjem svijetu u svaku poru naseg zivota nam se namece al ne u pozitivnom smislu vec negativnom(reklame sa polugolim zenama na svakom koraku sve ...

  4. 9. 2018,   18:28
 • ŠtangaŽelezni

  E pa baba stvarno ak ti nisi dobila pod rep kaj si ljubumorna na djecu nek se praše svašta zapri škure i odi spat a ne murju zvat aj bok

  4. 9. 2018,   16:29
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.