To je to što me zanima!

Transformacija: Od 'najružnije mladenke' do sasvim nove žene

Kad se ova Ruskinja udala prije šest godina, a fotografije s njenog vjenčanja procurile u javnost, društvene mreže zasule su je uvredama na račun njenog fizičkog izgleda...
Vidi originalni članak

Ljepota je relativan pojam. Svatko od nas ju doživljava na drugačiji način, a ponekad osoba koju većina smatra ružnom mora trpjeti uvrede na račun svog fizičkog izgleda. Jedan takav primjer dolazi iz Rusije.

Neimenovana žena udala se prije šest godina i fotografije s njenog vjenčanja osvanule su na društvenim mrežama. Krenuli su ružni komentari, a neki su otišli toliko daleko da su predvidjeli brzi razvod.

Ipak, sretni par je opovrgnuo sve uvrede i glasine i ubrzo dobio dijete. Ono što je šokiralo Ruse, ali i ostale korisnike društvenih mreža je transformacija dotične mladenke.

Ona je nakon poroda uspjela smršaviti rigoroznim dijetama, vježbanjem, ali i liposukcijom. Nadogradila je kosu, a čini se da je i operirala lice.

Njen suprug ne propušta nijednu priliku da joj kaže koliko ju voli. Izabrao je provesti život s njom zbog njenog karaktera, a ne fizičkog izgleda. Bilo kako bilo, autentičnost ove priče ostaje nepotvrđena pa ostaje pitanje je li istinita.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Mél.C.B.🌼 27.08.2017.

    Dobro ajde izgled nije toliko bitan, vec osobnost......da-al nije nebitan. Ne kuzim kako se mozes zaljubit u nekoga tko ti se ne svidja ili te ne privlaci-a nemoguce je da ti se svidja? :/

  • Linz 26.08.2017.

    Gdje je to bilo ???

  • One&only 26.08.2017.

    a njemu nije ništa pomoglo? ili je uvjeren da je ljepotan ahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare