To je to što me zanima!

'U 81. godini sam postao žena, dugo sam čuvao tu svoju tajnu'

Ruth Rose je 85-godišnjakinja koja je bila prije poznatija kao James Rose, a tajnu o svojoj seksualnosti čuvao je do 1973., kada je njegova supruga pronašla eksplicitne fotografije
Vidi originalni članak

Ovo je postalo prihvatljivo tek u zadnjih 15 godina, prije su vas ljudi smatrali čudacima, kazala je 85-godišnja transseksualna osoba Ruth Rose koja je sa svojih 81 godinom napokon krenula na operacije mijenjanja spola. 

Ruth je prije bila muško i zvala se James Rose. Bila je inženjer i financijski savjetnik, a zadnjih par godina prije operacije živjela je kao žena.

Kako je rekla za The Sun, svoju tajnu o tome da se osjeća kao žena čuvala je do 1973. godine. Bila je udana, no tad je njezina supruga pronašla fotografije Jamesa odjevenog u žensku odjeću. 

Ruth je čekala do mirovine da se javno predstavlja kao žena, no htjela je doista postati žena. 

- Nisam mogla vjerovati kada su mi dopustili da odem na operaciju. To je bilo kao da ispočetka krećem živjeti - objasnila je. 

Prije četiri godine podvrgnula se postupku potpune transformacije i trenutno je najstarija osoba u Velikoj Britaniji koja će medicinski promijeniti spol. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • tallija 12.09.2018.

    dobro pa nece jos dugo biti zena...

  • kelab 05.09.2018.

    Kad mislis da vise nema nista, onda nastupi SVASTA!

  • JosipPivar 04.09.2018.

    Sad buš imao/imala problema pred sv. Petrom: tamo ne vrijedi IK.

Komentiraj...
Vidi sve komentare