To je to što me zanima!

'Ukleta autocesta': Iz očaja su pozvali i ženu koja skida uroke

Njemačka: Melanie Rüter (48) tvrdi da je razgovarala s prirodnim bićem i da je osjetila vrlo negativnu energiju. No nesreće se i dalje događaju gotovo svaki dan
Vidi originalni članak

Stavili su drvene križeve kao spomenike. Postavili su prometnu signalizaciju i brojna upozorenja, ograničenje brzine, a policija redovito patrolira. No i dalje autocesta A2 odnosi živote. Samo prošle godine na njoj je bilo 3538 nesreća i poginulo je 11 ljudi.

Bild piše da je riječ o dijelu autoceste A2 koji prolazi Donjom Saskom. Vlasti su nemoćne pa su odlučile angažirati Melanie Rüter (48) koja skida uroke.

- Imam dar da vidim vilenjake i trolove u svojoj okolini, dakle energiju prirode. Htjela sam razgovarati s prirodom kako bi riješila problem autoceste A2 - kaže Melanie. Pisala je ministarstvu prometa u Hannover i dobila je odgovor prometnog ureda.

- Pitali su me koliko bi moje usluge koštale. No ja nisam tražila nikakav novac - kaže Melanie.

U lipnju su radnici nju i njezinog dečka koji se specijalizirao za komunikaciju sa životinjama, odvezli na kontrolnu vožnju na pet kritičnih točaka. 

- Osjetili smo vrlo tužnu energiju, prirodno biće je bilo narušeno, pričala sa s njim i ispričala mu se jer smo mu uzeli njegov teritorij. On je to prihvatio i odlučio se povući - tvrdi Melanie.

No dodaje kako vlasti nisu baš uvjerene da im ona može pomoći pa zasad druge akcije nisu planirane. U ministarstvu prometa Donje Saske kažu kako ne vjeruju da bi se problem nesreća mogao riješiti uz pomoć duhovnosti.

- Da su nas prije kontaktirali do ovoga ne bi niti došlo, a lokalne prometne vlasti su nam u međuvremenu obećale da sigurno više neće biti takvih akcija - kažu. 

Činjenica je da Melanie očito nije baš puno pomogla jer su samo u ponedjeljak opet bile dvije prometne nesreće. U prvoj je jedan vozač teško ozlijeđen i bori se za život. Nakon toga došlo je do gužvi u kojoj se dogodio drugi sudar. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • _Varešak_ 16.08.2018.

    Trebaju pozvati Mevludina.

  • 13.08.2018.

    nece biti velike pomoći

  • jabuka5 13.08.2018.

    voziti polako , i riješen problem , i staviti ležeće policajce i ... ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare