To je to što me zanima!

Za Božić: Novi Mitsubishi Eclipse Cross ostaje u Zagrebu

AUTOMOBIL POD BOR Vlasnik novog Mitsubishija jučer je postao Josip Knapić iz Zagreba, a božićni poklon donio mu je pjevač Jasmin Stavros. Josip je sa suprugom odmah poslušao nekoliko njegovih pjesama
Vidi originalni članak

U utorak, 19. prosinca, u prostorijama redakcije 24sata izvučen je sretni dobitnik novog Mitsubishija Eclipse Cross. U goste nam je stigao popularni pjevač Jasmin Stavros, čija je ruka donijela luksuzni automobil Josipu Knapiću (69) iz Zagreba.

Stavros je odmah nazvao sretnog dobitnika i popričao s njim nekoliko minuta. Naravno, gospodin Josip nije mogao vjerovati da je postao vlasnik novog Mitsubishija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo mu je prva nagrada u našim nagradnim igrama. Otkrio nam je da vozi Škodu Fabiju već 15 godina te da mu je ovaj Mitsubishi najljepši poklon za 70. rođendan.

- Supruga i ja još uvijek dolazimo k sebi. U to ime ćemo si za početak pustiti nekoliko Stavrosovih pjesama, a zatim počastiti obitelj i prijatelje. Božić nam je ove godine ranije pokucao na vrata, kroz smijeh je zaključio presretni dobitnik Josip, kojem želimo puno sretnih kilometara u društvu obitelji i prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MAKANTAHI 20.12.2017.

    ne da ne napušta zagreb, nego ostaje u autosalonu, pošto je nagradu osvojio vlasnik autosalona

Komentiraj...
Vidi sve komentare