To je to što me zanima!

Zapjenio se korzo: Ubacili su deterdžent za suđe u fontane

Na riječkom korzu dvije riječke fontane tijekom noći zapjenile su se od deterdženta za suđe. Iz komunalnog redarstva rekli su da je prizor nesvakidašnji, ali ne i neuobičajen, no na kraju krajeva bezopasan
Vidi originalni članak

Nesvakidašnji prizor dočekao je jutros Riječane koji su prošetali Korzom tj. žilom kucavicom u centru Rijeke gdje se nalaze gradske fontane. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Naime, u noći na subotu netko je u dvije fontane, na Koblerovom i Jadranskom ispred Erste banke, ubacio sredstvo za čišćenje posuđa koje je zapjenilo vodu u fontanama kao i površinu oko njih.  

Od redara Komunalnog društva doznajemo kako us upoznati sa situacijom te kako su na teren poslali djelatnike Hausler tvrtke, koji će fontane očistiti i vratiti u prvobitno stanje. 


- Prizor je nesvakidašnji, ali ne i neuobičajen. Naime, nerijetko smo imali slučajeve da se klinci zaigraju, pogotovo oko blagdana pa tako ubace sredstva koja zapjene fontane. Njima je to valjda fora - kaže riječki komunalni redar Alen Razum. 

Dodaje kako nema opasnosti za okolinu, radi se o običnom deterdžentu za suđe, te kako je o svemu obaviještena nadležna tvrtka za čišćenje koja će tijekom dana izaći na teren. 


- Fontane će se očistiti na način da će se prvo pokupiti pjena te potom istočiti "nečita" voda i zamijeniti svježom. Proces čišćenja traje oko sat vremena kada će se sve opet vratiti u normalu - zaključuje Razum.  

No do tad, znatiželjni posjetioci i turisti, kroz smijeh koriste priliku ovaj Uskrs ovjekovječiti neobičnom fotkom kraj pjenastih fontana. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Cipelcug 15.04.2018.

    Oprali su fontane i trg. Generalka.

  • RI051_1 31.03.2018.

    Masno će naplatit a netreba uopće čistit , oprat će kiša besplatno

  • Liliana_1 31.03.2018.

    Koji luzeri bez svog života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare