13 stvari za kojima svaka žena žudi u krevetu - jednostavno je

Iako nemaju svi iste želje i afinitete u seksu, ipak postoje neke univerzalne stvari koje svaka žena želi u krevetu - od čistog kreveta do predigre i partnera kojem je bitan i njezin užitak
Vidi originalni članak

1. Oralno zadovoljavanje - Isto kao što ga voli i svaki muškarac. Strastveno i entuzijastično oralno zadovoljavanje će usrećiti svaku ženu. 

2. Netko tko prepoznaje njeno raspoloženje - Svima ponekad treba dugi zagrljaj, ali žene ponekad samo žele leći na drugu stranu kreveta i spavati. Ako ne možete prepoznati o kojoj se situaciji radi, ponekad je najbolje pitati partnericu je li raspoložena za maženje ili joj je pak samo do spavanja, piše Cosmopolitan.

3. Otvoreni um - Možda netko želi uvesti igračke u seks, možda drugačije položaje, što god bilo u pitanju, bitno je da žena ima povjerenja u svojeg partnera. Nije lako priznati svoje najskrivenije želje, pogotovo kad je netko odgajan u društvu sklonom tabuima i potiskivanju seksualnosti. 

4. Vokalni entuzijazam - Nema ničeg boljeg od partnera koji se ne može suzdržati od oduševljenja vama i samim seksom te to pokazuje glasnim stenjanjem. Pokoja seksi izjava isto može povisiti temperaturu u krevetu. 

5. Partner kojem je stalo do ženinog zadovoljstva - Žena nije samo predmet koji služi muškarcima za ugodu. Nije poanta seksa da samo muškarac doživi orgazam, već treba obratiti pažnju na partnericu i pružiti joj zadovoljstvo. 

SEKS SANJARICA I u snu je veličina bitna, a ako vas partner vara želite pažnju

6. Sigurnost i zaštita - Spolno prenosive bolesti, neželjena trudnoća... Siguran seks je bitan za sve, a partner koji se čudi kad mu partnerica izvadi kondom ili ga pita da ga stavi, neće polučiti željene rezultate - orgazam. Većina žena će se ustati i otići. Da, otići.

7. Orgazam - Seks ne smije završiti samo s muškim orgazmom - pogotovo ako ga žena nije postigla. Ako ćete biti previše iscrpljeni nakon orgazma, pobrinite se da je žena doživjela vrhunac prije vas. 

8. Komunikacija - Postoji vrijeme i mjesto za 'seks bez riječi', ali partner kojeg zanima što žena želi u seksu ili ima ideje što bi se novo moglo isprobati će polučiti puno više uspjeha od onog koji ide za seksom kako bi zadovoljio svoje maštarije i potrebe.

9. Čisti krevet -  Uistinu je teško opustiti se i uživati ​​ako ste svjesni da se predigra odvija na posteljini koja dugo nije promijenjena. Ili je čudnog mirisa... Ili su na njoj komadići keksa koje ste jeli jučer navečer...

10. Punjač za telefon -  Neki vole malo surfati po internetu nakon seksa, a neki će možda morati zvati taksi da ih se odvede doma te će prilikom vožnje provjeravati svoje društvene medije. Lijepo je kad partner ima punjač i za vaš mobitel. 

11. Predigra - Seks nije utrka i nema pobjednika ili gubitnika, stoga sa seksom nema žurbe. Dobra predigra može biti bolja i od samog seksa. 

TO NIJE LJUBAV Užasna iskustva: Žene opisale svoje najgore spojeve u životu

12. Čarape - Iz nekog nepoznatog razloga neki muškarci ostaju u čarapama tijekom seksa. Skinu sve, ali ostave čarape. Zašto?

13. Realna očekivanja - Pornografija i seks u stvarnom životu nemaju baš puno doticaja. Ženama je bitno da ih partner ne doživljava kao seksualni objekt te tijekom seksa ne tretira kao igračku, već kao osobu. Seks bez riječi ne prolazi. 

Idi na 24sata
Komentari (44)
 • for@

  U krevetu žudi za punjačem.....mobitela 🤣🤣

  12. 9. 2018,   12:05
 • Štomigljivac Preskrijancije

  Probati ću joj večeras ponuditi punjač za mobitel. Ako me ne udavi njime - sutra vam javim rezultate!

  12. 9. 2018,   13:31
 • whitepearl

  volim da prođe sve točke...od glave do pete..::-P

  12. 9. 2018,   14:53
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.