To je to što me zanima!

3 super trika kako ventilator pretvoriti u klimu - brzo i lako

Ako nemate klima uređaj u svojem domu - ne očajavajte! Postoje tri fantastična načina kako da obični ventilator rashladi prostor, odnosno stvori temperaturu ugodnu za život
Vidi originalni članak

Jednostavno je i jeftino, a u kući će biti ugodno boraviti danju i spavati noću. Ovo su tri genijalna načina kako ćete svoj ventilator pretvoriti u klima uređaj:

Kockice leda

Ispred ventilatora stavite široku plitku posudu i napunite je kockicama leda Kako ventilator puše po ledu, tako će se prostorijom širiti hladniji zrak.To će potrajati sve dok se led ne otopi, a tada samo dodajte novi.

Zaleđena voda

Slično je kao u prvom primjeru, ali umjesto kockica leda stavite plastične boce koje ste prethodno napunili vodom i zaledili. Ovaj način je čak i bolji jer se radi o velikim komadima leda koji će se sporije topiti od kockica.

SPAS NA VRUĆINI Trikovi kako se znojiti manje - i kako da znoj ne smrdi toliko

Led i ručnik

Kod ovog načina rashlađivanja prostorije možete koristiti ili kockice leda ili zaleđenu vodu u bocama. Jedno ili drugo zamotajte u ručnik, zavežite dva kraja špagom i objesite između dva stolca. To stavite ispred ventilatora. Ispod ručnika stavite posudu u koju će kapati rastopljen led.

VIDI OVO! Ovih šest modnih pravila svaka princeza treba slijediti. 

 

VIDI OVO: Ova neseksi kvaliteta vodi boljem seksualnom životu.

DVA RECEPTA Napravite ljigavca za dijete od 2 sastojka koja imate kod kuće

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 11.08.2018.

    Ovo može tvrditi samo onaj tko nije i probao, ---Led će se brzo otopiti, a zrak će vam biti zasićen vlagom gotovo 100%, i biti će vam još gore.

  • ĐorđePatković 05.08.2018.

    ako je frižider u prostoriji on je opet grije dok pravi led

  • 05.08.2018.

    i kod mene rade ventilatori klime non stop, vjetra nema vec danima sahara..

Komentiraj...
Vidi sve komentare