To je to što me zanima!

Grudi trljaju zubnom pastom: Tvrde da postaju veće i čvršće

Beauty blogericu "MakeUpMesha" zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom. Grudi je marljivo trljala spomenutim sastojcima mjesec dana...
Vidi originalni članak

Ovaj pomalo bizaran trend zainteresirao je mnoge žene koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj kirurgiji. Radi se o trljanju grudi smjesom paste za zube i vazelina ili pak mješavinom zubne paste, bjelanjka, usitnjenog krastavca i brašna - neke tvrde da im to pomaže, da grudi izgledaju nešto veće i zategnutije.

SKIDAJTE GA ČESTO Dajte svojim grudima slobodu: Prednosti nenošenja grudnjaka

Jedna djevojka je na YouTubeu, pod profilom "Naturalbeauty556", pokazala kako ona to radi sa smjesom paste za zube, bjelanjka, usitnjenog krastavca i brašna. Tvrdi da se rezultat zatezanja kože grudi i dekoltea vidi već nakon pet dana.

Pogledajte kako ona to radi:

Druga djevojka, koja se na YouTubeu predstavlja na profilu "Susana Home Remedies", nanosi zubnu pastu na bradavice pa premaže grudi vazelinom i sve dobro protrlja. Tvrdi da je to recept za veće grudi.

Ovo je njezin video:

Još jedan video sa sličnim savjetima:

"Sve su to gluposti"

Zubna pasta isušuje kožu, a to navodno ima učinak zatezanja kože pa djeluje čvršće. Ipak, teško je povjerovati da može prodrijeti duboko pod kožu manjih grudi i tamo napraviti čudotvorne promjene. S druge strane, niti ostali sastojci, na primjer vazelin, ne mogu imati učinak povećavanja grudi, već se eventualno može činiti da su veće jer je koža sjajnija, prenosi Metro.

- Ovi bizarni savjeti jednostavno su zavaravanje mnogih žena koje bi voljele imati veće grudi te su sklone pribjeći "čudesnim metodama i pripravcima". I pasta za zube i vazelin kao pomagala za dolazak do većih grudi su čisto internetsko šarlatanstvo. Grudi od toga mogu mirisati osvježavajuće, ali zasigurno neće postati veće - rekao je dr. Christopher Inglefield iz Klinike za estetsku kirurgiju "London Bridge Plastic Surgery & Aesthetic" u Velikoj Britaniji.

Beauty blogericu "MakeUpMesha" zaintrigirala je ta teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom pa je to iskušala na sebi. Grudi je marljivo trljala spomenutim sastojcima mjesec dana, ali pomaka nije bilo. Na kraju je ustvrdila da je sve to glupost i pozvala žene da ne nasjedaju.

Srećom, ova metoda ne može napraviti veliku štetu na grudima, osim eventualno pojave iritacije na koži jer je pasta za zube pomalo abrazivna.

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Pinguu 10.08.2018.

    Zene trljat ću i isprat besplatno. Možemo probati sa Sensodyne,Signal,Colgate...samo recite :)

  • black_cat 06.08.2018.

    ......................................................tup...i tup....................................

  • max2017 05.08.2018.

    dajem krpu za trljanje mukte...........i gel....

Komentiraj...
Vidi sve komentare