To je to što me zanima!

KFC je pokrenuo robnu marku, a inspiracija im je - brza hrana

U liniji je predstavljen i zlatni nakit poput ogrlice s natpisom "dobro da poližeš prste". Moći će se nabaviti i čarape te bijele majice na kojima piše "100 posto originalan recept"...
Vidi originalni članak

Obožavatelji brze hrane, točnije poznatog američkog brenda KFC-a, sad će moći nositi i odjeću te nakit inspiriran njihovom hranom.

Kolekcija koju pripremaju uključuje sportske tajice s pilećim nuggetsima i prženim krumpirićima, kao i značke sa simpatičnim pilićima, prženim krumpirićima ili natpisima poput "život nuggetsa", prenosi Mirror.

U liniji je predstavljen i zlatni nakit poput ogrlice s natpisom "dobro da poližeš prste" ("finger lickin good"). Moći će se nabaviti i čarape s raznim natpisima i obične bijele majice na kojima piše "100 posto originalan recept" ("100% original recipe").

Nažalost, kolekcija se za sad planira samo za australsko tržište, a sva zarada će ići u KFC-ovu zakladu za mlade, koja pomaže siromašnim mladim ljudima da steknu vještine s kojima će lakše naći posao.

Kako bi privukli što više kupaca, KFC je osmislio i posebnu dasku za surfanje s velikim logom KFC-a po cijeni od 14.113 kuna (3.000 australskih dolara) s dodacima poput voska za dasku i kupaćih.

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.08.2018.

    Mislim da ih ima poprilicno kojima ce ovo biti suuuuupeeeer :(. Danas se svaki drk moze prodati, sto ljudi vise i teze rade za svoju MALU lovu, skloniji su je spiqkati na nesto sto ce ih (u njihovoj glavi) isfurati na “visu poziciju u drustvu” i ostaviti “dojam” da “imaju i da su in”

  • zorana2 16.08.2018.

    Inspiracija im je kifla

  • Avery 16.08.2018.

    Malo onako.... Smiješno mi al ajd dobro. Sretno hahhah

Komentiraj...
Vidi sve komentare