To je to što me zanima!

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Ako pokrećete novi posao ili se nadate povišici korisno je znati jesu li vam zvijezde naklonjene. Naši profesionalni astrolozi za svakoga od vas izrađuju personalizirani horoskop i rade astro analize.
Vidi originalni članak

Rakovi će u drugoj polovici 2018. godine doći na svoje i svima pokazati da, iako su u sebi duboko emocionalni, izvana imaju čvrsti oklop kojeg malo što može probiti. Ova godina će im također biti plodna za bavljenje umjetnošću. Brbljavi Blizanci će morati paziti što govore jer bi mogli upasti u nevolje ako će biti preotvoreni pred krivim ljudima.

Moćni Ovnovi će u drugoj polovici godine biti mirniji nego inače i drugima će prepuštati da se brinu i ljute oko stvari koje ovako i onako ne mogu promijeniti. Pred Lavovima je pak izazov da u 2018. pokažu ljudima da ispod sjajne slike koju pokazuju na van, postoji i kvalitetan sadržaj u unutrašnjosti te da su u stanju odabrati pravi put, makar on bio puno teži i kompliciraniji. 

To su sve općenite značajke pojedinih znakova za ovu godinu, koje se mogu ili ne moraju odnositi i na svakog individualnog pripadnika pojedinog horoskopskog znaka. Zbog toga je najtočniji upravo personalizirani horoskop kojeg za vas svakodnevno rade profesionalni astrolozi prema vašim jedinstvenim podacima, a koji možete pratiti u svom profilu na portalu 24sata.

Personalizirani horoskop radi na temelju izračunavanja natalnog horoskopa, odnosno natalne karte svakog korisnika prema njegovom točnom vremenu i mjestu rođenja, te trenutnih planetarnih pozicija za koje se traži tumačenje. U procesu prijave doznat ćete i svoj podznak ukoliko ga dosad niste znali.
 

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Osobni horoskop primate na e-mail svaki dan u 8 sati ujutro putem prijave na newsletter za osobni horoskop. Prijavu na newsletter morate potvrditi i na svom mailu kako bi ga mogli redovito primati. 

 

Pročitaj detaljne upute za prijavu.

 

VIDI OVO: KAKO SE LJUBI TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK

Idi na 24sata

Komentari 71

  • pustinjski tajpan 12.12.2018.

    Jedno pitanje zar mi nemamo upravo 2018 godinu????

  • Liliana_1 05.12.2018.

    Naši astrolozi nemaju pojma. Pišu onako bez veze tek tako da nešto napišu.

  • Biser_2 24.08.2018.

    Clanak od 3.4. !!! I jos je tu?? Sta je sa vama 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare