To je to što me zanima!

Kraljevski užitak: Ljuljačku iz vrta preselite u dnevni boravak

U interijer uklopite ‘jaje’ - viseće ljuljačke za uživanje sa stilom. Dodaju dašak stila spavaćim i radnim sobama ili dnevnim boravcima, te su vrlo čvrste konstrukcije s udobnim jastucima
Vidi originalni članak

Nekad su ljuljačke bile sastavni dio svake dječje igre, a sad su postale stilski adut i komad namještaja koji se može pronaći u gotovo svim prostorijama. Ljuljačka je pomoćni komad namještaja koji lako može zamijeniti i glavni, s obzirom na komfor koji pruža.

VRTNI NAMJEŠTAJ Ratan - ovaj izdržljiv i udoban materijal stvoren je za ljeto

Pogled na ljuljačku podsjeća nas na djetinjstvo i igru pa bi nabavka ovog komada namještaja mogla biti prilika da probudite dijete u sebi te uvučete više radosti i spontanosti u svoj život. Zbog toga su ljuljačke očarale dizajnere interijera pa su ih odlučili preseliti iz vrtova i terasa u interijer.

Nekoć nezamislivo, danas su ovi zaigrani detalji pronašli svoje mjesto u baš svakoj prostoriji i postali jak stilski adut. Za dječju ljuljačku dovoljan je bio samo komad daske ili jastuk, a otkad se preselila u domove i postala komad namještaja, možemo je pronaći u raznim varijantama.

Uglavnom je modernizirana verzija u obliku fotelje i s mekanim spužvastim sjedalicama. Osim toga, one garantiraju i veću dozu uživanja i opuštanja, ali i stila. Osobito kad je riječ o modernim ‘jaje’ visećim ljuljačkama koje se instaliraju i u interijer pa ih lako možete pronaći u spavaćim i dnevnim sobama. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 11.08.2018.

    bolje vani nego u kući

  • sunčanana 11.08.2018.

    Lajk za ovo. :))

  • 11.08.2018.

    trebas prostor za ljuljacku, izmisljaju i stavljaju ljudima d aje to sad inn samo da pohrle i kupe a za dvije godine ce to biti totalno out naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare